Món Esport
Koeman, amb un peu i mig fora del Barça, i Xavi, de vacances a Barcelona
  • CA

Després de la gran alegria de la UEFA Women’s Champions League, parlar del Barça masculí és gairebé un suplici, sobretot si tenim en compte l’enèsim ridícul dels blaugranes en aquest final de temporada. Els de Ronald Koeman van esgotar les seves darreres opcions de lluitar per la Lliga amb una derrota tristíssima al Camp Nou contra el Celta de Vigo, amb remuntada en contra inclosa.

Després de la imperdonable derrota contra el Granada ara fa quatre jornades, el càrrec de Koeman trontolla cada vegada més. Aquell dia es va perdre l’avantatge emocional i la possibilitat de deixar la Lliga encarrilada. Si bé es va perdonar en un primer moment, els empats contra Atlètic i Llevant i la derrota contra el Celta han anat empenyent el tècnic neerlandès a la porta de sortida.

Joan Laporta no l’ha volgut confirmar mai en el seu càrrec. No és una aposta personal seva i no li agrada el joc poc ofensiu de l’equip, així com els sistemes que s’allunyen del 4-3-3. De fet, a RAC1 ja han arribat a afirmar que Koeman serà acomiadat amb un 99% de possibilitats i que l’únic que pot fer que s’acabi quedant és que no se li trobi un substitut adequat.

De fet, només hi ha dos noms sobre la taula: Xavi i Garcia Pimienta. El tècnic de Terrassa ha tornat a renovar amb l’Al-Sadd, aquest cop fins al 2023, però té una clàusula que el permet deixar el seu equip quan vulgui si li arriba una oferta del Barça. Si aquest acord no es pot arribar a tancar, Garcia Pimienta, entrenador del filial, també agrada per tractar-se d’una aposta de la casa. Amb totes aquestes, Xavi està de vacances i el lloc que ha triat de destí és, ni més ni menys, Barcelona.



Més notícies
Ter Stegen, porter del Barça | FC Barcelona
Ter Stegen revela que ha jugat els darrers partits lesionat i es perdrà l’Eurocopa
Notícia: Ter Stegen revela que ha jugat els darrers partits lesionat i es perdrà l’Eurocopa
Comparteix
El porter del Barça s'operarà aquesta setmana per tornar al 100% la temporada vinent
Leo Messi i Vicky Losada, en arxiu | FC Barcelona
El Barça, primer club en guanyar la Champions femenina i masculina
Notícia: El Barça, primer club en guanyar la Champions femenina i masculina
Comparteix
Les blaugranes han pres aquesta fita al Chelsea a la final

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa