El Barça, primer club en guanyar la Champions femenina i masculina

Les blaugranes han pres aquesta fita al Chelsea a la final

El triomf del Barça de Lluís Cortés a la final de la UEFA Women’s Champions League ha estat històric per diversos motius. Si bé ha estat la primera orelluda del club català i una de les golejades més àmplies en una final europea, també ha representat una gesta única per a qualsevol entitat futbolística del continent.

El Barça s’ha convertit en el primer club que pot lluir a les seves vitrines una Champions femenina i una Champions masculina (de la segona en van cinc). Fins ara, els únics equips que havien guanyat la Copa d’Europa femenina havien estat l’Olympique de Lió, el Frankfurt, l’Umea suec, el Turbine alemany, el Wolfsburg, l’Arsenal i el Duisburg, clubs que no han aconseguit aquest títol en categoria masculina.

D’aquesta manera, l’aposta dels darrers anys del Barça pel que fa al futbol femení arriba a un dels seus moments àlgids, el qual, de ben segur, quedarà com l’inici d’una etapa brillant durant els pròxims anys. Cal destacar que les blaugranes han pres aquest rècord al Chelsea, que també té una Champions masculina i aquest curs està classificat per a la final contra el Manchester City de Pep Guardiola.

Més informació

Comentaris

    odisea Maig 17, 2021 2:17 pm
    Felicidades campeonas ,por jugar tan buen futbol,y hacer del Barca el mejor del mundo.

Nou comentari