Món Esport
El Barça iguala la pallissa més àmplia de la història en una final de la Champions
  • CA

Una victòria èpica que podria haver estat molt més gran. A la primera part, les blaugranes han passat per sobre del Chelsea i han perforat en quatre ocasions la porteria de les angleses. El marcador aleshores mostrava un 0 a 4 que anticipava, si no ho era ja, una golejada històrica. I així ha estat.

Amb aquest resultat, sempre que la final de la Champions femenina s’hagi jugat a un sol partit, les blaugranes igualen les golejades més àmplies tant en categoria masculina, com en categoria femenina. En aquesta última, el rècord precisament el protagonitzava el Barça, però pel costat de la creu. L’any 2019, les culers van perdre per 4 a 1 davant l’Olympique Lyonnais.

Més enllà del futbol femení el rècord també ressona. Amb el marcador d’avui, les de Lluís Cortés igualen les golejades del Milan de finals dels anys vuitanta i principis dels noranta. En aquella època, els italians van vèncer per 4 a 0 tant a l’Steaua de Bucarest com al Barça de Romario i Stoickhov.

Anant fins i tot més lluny, el resultat d’avui també empata amb la diferència de gols que el Reial Madrid va imposar a la final de l’any 1960. Aquell cop els blancs van superar l’Eintracht Frankfort per 7 a 3. Per últim, l’any 1974 el Bayern de Munic va guanyar per 4 a 0 a l’Atlètic de Madrid en el partit de desempat de la final de la Copa d’Europa. El partit d’avui recorre el mateix camí i es troba a la mateixa alçada.



Més notícies
Les jugadores del Barça celebren un gol a la final de la Champions | Europa Press
El Barça guanya la primera Champions amb una golejada històrica (0-4)
Notícia: El Barça guanya la primera Champions amb una golejada històrica (0-4)
Comparteix
Les de Lluís Cortés superen el Chelsea amb una superioritat aclaparadora i imposen el seu domini a Europa
Les jugadores del Barça | FCB
Els grans noms de la final de la Champions
Notícia: Els grans noms de la final de la Champions
Comparteix
Chelsea i Barça s'enfronten aquesta nit a les 21h amb un arsenal de "cracks" sobre la gespa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa