Món Esport
La milionada que el Barça li haurà de pagar a Koeman abans del 2022
  • CA

Ronald Koeman va ser acomiadat com a entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona a finals del mes d’octubre d’aquest 2021. Les seves últimes setmanes al capdavant del conjunt blaugrana van ser dures i difícils, ja que no sabia fer funcionar els seus jugadors, estava qüestionat per part dels aficionats, premsa i fins i tot junta directiva, però ell havia de continuar dirigint la plantilla. Finalment, després d’arribar a una “situació insostenible”, com el mateix president Joan Laporta va descriure, va ser destituït i, després de l’interinatge de Sergi Barjuan, ha arribat Xavi Hernández.

Ara bé, tot i que els darrers dies de Koeman al club van ser complicats, El Periódico assegura que la seva desvinculació es durà a terme de forma totalment respectuosa i amb moltes facilitats. Així, el Futbol Club Barcelona s’hauria compromès a pagar-li tot el que li quedava de contracte -el qual acabava el mes de juny del 2022- abans de final d’any, cosa que suposa un preu superior als deu milions d’euros. A més a més, farà el mateix amb els seus ajudants, el segon entrenador Alfred Schreuder, i el tercer entrenador Henrik Larsson.

D’aquesta manera, el club vol tractar amb respecte una figura llegendària per a l’entitat blaugrana com és Ronald Koeman. Si bé la seva relació amb Joan Laporta va arribar a ser molt complicada, la qual cosa es va reflectir amb diverses declaracions molt dures del tècnic neerlandès contra el president a mitjans de comunicació dels Països Baixos, el Barça no té cap intenció d’acabar malament amb l’exentrenador i exfutbolista, així que aquest gest vol ser un pas important en aquesta direcció. Cal recordar que el tècnic previ a Koeman, Quique Setién, va demandar el club per impagament després del seu acomiadament, així que una situació similar amb el neerlandès seria molt incòmoda i danyaria la imatge de l’entitat.



Més notícies
Lluís Miquel Venteo, a la porta de les oficines del Barça | Europa Press
Lluís Venteo, nou cap de Seguretat del Barça
Notícia: Lluís Venteo, nou cap de Seguretat del Barça
Comparteix
Ocupa el càrrec que deixa lliure Ferran López
Xavi i la plantilla, durant un entrenament | FC Barcelona
El Barça revoluciona els serveis mèdics per aturar la plaga de lesions
Notícia: El Barça revoluciona els serveis mèdics per aturar la plaga de lesions
Comparteix
El club canvia de metges i treballa en el retorn del doctor Ricard Pruna

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa