Món Esport
Koeman: “Volem guanyar la Copa”
  • CA

L’entrenador del Barça, Ronald Koeman, ha atès els mitjans de comunicació després de la victòria del seu equip contra el Rayo Vallecano que ha suposat la classificació per als quarts de final de la Copa del Rei. El tècnic neerlandès ha aplaudit la reacció del seu equip, que ha remuntat amb rapidesa el gol dels locals a la segona meitat, malgrat que ha tornat a lamentar la manca d’efectivitat: “Estic molt content amb la reacció de l’equip, però hem perdonat molt i aquest ha estat el nostre problema principal”.

Koeman s’ha mostrat molt satisfet amb el partit del seu compatriota Frenkie de Jong. El migcampista neerlandès acumula una desena d’aparicions a un nivell altíssim i per fi ha demostrat ser el jugador que el Barça va fitxar de l’Ajax. De fet, Koeman considera que és “més complet” encara: “Té moltíssima qualitat. Hem de combinar la construcció que ens aporta des del darrere amb les seves aportacions ofensives”.

Finalment, l’entrenador del Barça ha valorat de forma positiva els vuit partits consecutius que els blaugrana han encadenat fora de casa. “Ha estat molt dur, però hem estat a un bon nivell”, ha declarat. Ha tornat a lamentar la derrota a la final de la Supercopa d’Espanya, però s’ha mostrat satisfet amb el rendiment de l’equip a la Copa. “La volem guanyar”, ha assegurat.

Les respostes de Ronald Koeman

El partit de De Jong: “Té moltíssima qualitat. Hem de decidir si volem que ens aporti construcció des del darrere o aportacions ofensives. Intentem fer una combinació de les dues coses”.

La reacció: “En general estic molt content. Sé que hem perdonat molt i aquest ha estat el nostre problema principal. A la segona part hem demostrat el nostre caràcter, amb molta qualitat en els gols, i hem pogut remuntar. Ells ens han complicat molt el partit”.

Decisions arbitrals polèmiques: “M’han tret targeta groga per queixar-me d’una falta i no ho entenc. Si fessin això a cada partit… Respecte als penals que no ens han xiulat, entenc que no ho eren perquè hi havia VAR”.

La Copa, el gran objectiu?: “Volem anar partit a partit i també volem lluitar per la Lliga. A més, també estem vius a la Champions. A la Copa volem seguir endavant i la volem guanyar. Li hem de treure el màxim rendiment. Som el Barça i no hi ha partits fàcils. Avui hem estat molt bé en un camp molt difícil i hem estat mentalitzats per guanyar”.

Retorn al Camp Nou: “Ha estat molt dur jugar tants partits consecutius fora de casa, però estem a un bon nivell. Llàstima dels dos minuts finals de la Supercopa que ens van fer perdre el títol. Estem en el bon camí”.

Riqui Puig i Trincao: “Tots dos han fet un bon partit. Trincao ha creat molt perill a la primera part. Riqui ho ha fet molt bé intentant jugar entre línies. A més, era un camp difícil pels migcampistes. Els he canviat per guanyar frescor”.

La gespa: “No culpo el Rayo. La neu de Madrid els deu haver complicat molt la cura del camp. És veritat que ha estat molt difícil jugar-hi, però és millor que la gespa artificial de Cornellà”.



Més notícies
El títol de la Copa del Rei, en arxiu | Europa Press
D’aneguet lleig a cigne elegant
Notícia: D’aneguet lleig a cigne elegant
Comparteix
Tal com va avisar Koeman, el Barça té entre cella i cella la Copa, "el camí més ràpid per guanyar un títol"
Els jugadors del Barça celebren un dels gols contra el Rayo Vallecano | Europa Press
El Barça reacciona a temps per classificar-se per als quarts de la Copa (1-2)
Notícia: El Barça reacciona a temps per classificar-se per als quarts de la Copa (1-2)
Comparteix
Els blaugrana eliminen el Rayo Vallecano gràcies als gols de Messi i De Jong

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa