Món Esport
El Barça reacciona a temps per classificar-se per als quarts de la Copa (1-2)
  • CA

Partit molt convincent del Barça a Vallecas, amb el gran asterisc de l’efectivitat. Els blaugrana s’han classificat per als quarts de final de la Copa del Rei en un duel contra el Rayo Vallecano en el qual els culers han generat una infinitat d’ocasions de gol, però la pilota ha costat molt que entrés. Finalment, els de Koeman han hagut de remuntar després que els madrilenys s’avancessin. Messi i De Jong han estat els autors dels gols blaugrana (1-2).

La primera meitat del Barça no es pot descriure com brillant, però sí que s’ha generat prou ocasions de gol per anar guanyant amb claredat. El ritme dels de Koeman ha estat força alt i un dels responsables ha estat Trincao, que per fi ha fet un partit acceptable amb la samarreta blaugrana. El portuguès ha forçat dos possibles penals, que podrien haver estat xiulats, però no han estat ni consultats amb el VAR. De Jong ha enviat una pilota al travesser i Messi ha estat molt menys lúcid que de costum.

Ensurt i reacció

A la segona meitat hi ha hagut la sensació clara, des de bon començament, que el gol del Barça era qüestió de temps. Un travesser de Messi, diverses arribades de Trincao i Junior per les bandes, conduccions molt interessants de Riqui… però la pilota no volia entrar.

Com acostuma a passar en aquest esport, la falta d’efectivitat s’ha pagat molt cara. En una acció en la qual Messi ha perdut la pilota, Álvaro ha sortit amb velocitat i, després d’errades consecutives de Junior, Lenglet i Neto, Fran García ha avançat el Rayo Vallecano.

Malgrat tot, els blaugrana no han afluixat i les ocasions han anat caient com bombes a la porteria de Dimitrievski. Junior ha intentat fer molt mal per la banda esquerra i ha arribat amb rapidesa. Griezmann no ha estat capaç de rematar una centrada claríssima del jove lateral, però el Barça ho ha continuat intentant.

Koeman ha volgut acabar de posar tota la carn a la graella i ha fet entrar Jordi Alba, Pedri i Dembélé. Per tant, els blaugrana s’han llançat pel partit amb l’onze de gala. I dit i fet, el lateral de l’Hospitalet ha fet una gran jugada per la banda que ha estat a punt d’acabar amb gol de Pedri i tot just a l’acció següent ha arribat l’empat. Una gran passada a l’espai de De Jong per a Griezmann ha acabat amb el francès i Messi sols davant de Dimitrievski. El Petit Príncep ha regalat el gol al capità i, sense gaire alegria, l’argentí ha pogut tornar a celebrar un gol amb el Barça després de dos partits de sanció.

La remuntada era qüestió de temps i res més i el segon del Barça ha arribat amb una passada deliciosa de Messi per a Jordi Alba. L’argentí ha trobat el lateral català en una desmarcada espectacular i, jugada marca de la casa, perquè el de l’Hospitalet posés la pilota a l’interior de l’àrea. Aquest cop, l’argentí no hi ha arribat, sinó que De Jong, arribant des de segona línia, ha marcat a plaer. Els blaugrana s’han estalviat quatre pròrrogues en cinc partits.



Més notícies
El títol de la Copa del Rei, en arxiu | Europa Press
D’aneguet lleig a cigne elegant
Notícia: D’aneguet lleig a cigne elegant
Comparteix
Tal com va avisar Koeman, el Barça té entre cella i cella la Copa, "el camí més ràpid per guanyar un títol"
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman: “Volem guanyar la Copa”
Notícia: Koeman: “Volem guanyar la Copa”
Comparteix
El tècnic del Barça ha destacat el partit de De Jong i la reacció del seu equip després del gol del Rayo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa