Món Esport
El Barça destitueix Ronald Koeman
  • CA

Ronald Koeman, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha estat destituït aquesta nit després de la derrota contra el Rayo Vallecano a Madrid. El Món ha avançat aquesta informació poca estona després del final del partit i el club ho ha fet oficial més endavant amb un comunicat que ha compartit a les xarxes socials. L’entitat blaugrana li agraeix “els serveis prestats”, a la vegada que li desitja “molta sort en la seva vida i en la seva carrera professional”

En un primer moment, la junta directiva, encapçalada per Joan Laporta, no volia prendre aquesta decisió en calent, però el fet d’haver perdut un nou partit de Lliga contra un rival teòricament inferior ha precipitat la destitució de l’entrenador neerlandès. De fet, el Barça no ha guanyat cap dels partits que ha disputat aquesta temporada fora de casa i la imatge que ha deixat durant l’inici de curs ha estat molt pobra. Si bé és cert que el club no passa pel seu millor moment econòmic i institucional, Ronald Koeman tampoc no ha estat capaç de fer funcionar la seva plantilla, per molt que li hagin marxat jugadors de la talla de Leo Messi o Antoine Griezmann.

D’aquesta manera, Laporta acaba executant una decisió que ja havia estant a punt de prendre en altres ocasions. Quan va finalitzar la temporada passada, el president culer va meditar molt la continuïtat de Koeman, ja que havia deixat escapar la Lliga de forma incomprensible. Tot i això, la falta d’un substitut adequat i la delicada situació econòmica del club van impedir que s’acabés fent efectiu el seu comiat. En aquest inici de temporada tan nefast també s’ha pensat la possibilitat de destituir-lo, però no ha estat fins ara, quan Koeman ja ha esgotat de sobres el seu crèdit, que ha passat l’inevitable. Ara venen dies convulsos al club, ja que s’haurà de decidir qui ocuparà el lloc que l’heroi de Wembley deixa lliure.



Més notícies
Philippe Coutinho, durant el partit contra el Rayo Vallecano | FC Barcelona
Nova derrota trista i lamentable del Barça (1-0)
Notícia: Nova derrota trista i lamentable del Barça (1-0)
Comparteix
Els blaugranes no han estat capaços de superar el Rayo Vallecano a l'Estadi Teresa Rivero
Nico González, jugador del Barça | FC Barcelona
Nico, la llum de la penombra blaugrana
Notícia: Nico, la llum de la penombra blaugrana
Comparteix
El migcampista ha estat el millor jugador del Barça i ha generat diverses ocasions de perill

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep a octubre 28, 2021 | 11:56
    Josep octubre 28, 2021 | 11:56
    Gràcies Koeman pel que vares fer com a jugador. Llàstima dels resultats com entrenador.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa