Món Esport
Nico, la llum de la penombra blaugrana
  • CA

El Barça ha tornat a oferir a Vallecas una imatge bastant pobre davant un equip que acaba de pujar, però que té quatre punts més que els blaugranes. Sense jugar bé, els culers haurien pogut puntuar, però Memphis no ha aconseguit marcar el penal que ha llençat al minut 72. No obstant això, entre tota la foscor de l’equip dirigit fins avui per Ronald Koeman, hi ha hagut una mica de llum, la de Nico González.

El jove migcampista ha estat titular després de dos partits sense jugar i ha demostrat estar a un nivell bastant superior a la resta dels companys. De bon tros, ha estat el millor al mig del camp, sent l’únic capaç de trencar alguna línia defensiva de l’equip local. Els seus companys a la zona de creació han estat Busquets, que no ha tingut el seu dia i surt a la foto del gol, i Coutinho, que ha estat totalment desencertat.

Durant la primera meitat, el jugador de La Masia ja ha fet gala de la seva capacitat generant alguna jugada de perill. Primer de tot, ha servit una gran passada a Agüero. El servei de Nico ha permès que el davanter rebés amb avantatge dins l’àrea, però ha estat més pendent de buscar el penal que de definir. Poc després, el migcampista ha protagonitzat una genial conducció que podia haver produït una jugada de perill per al Barça, però Memphis ha perdut la pilota en fer una passada horrorosa a Jordi Alba.

Nico ha estat el protagonista de les dues accions més perilloses del Barça a la segona part deixant de banda el penal. Primer, ha rebut una passada en profunditat de Jordi Alba dins l’àrea i s’ha plantat sol davant Dimitrievski. El seu xut no ha vist porteria per ben poc. Tot seguit, el migcampista ha fet una gran assistència per Agüero, però el xut de l’argentí ha estat refusat per la defensa del Rayo Vallecano.

El jove futbolista ha estat substituït al minut 84 per Luuk de Jong. L’única intervenció de l’holandès al partit ha estat un intent horrorós de vaselina que ha marxat molt desviat després d’una mala sortida de Dimitrievski. Potser, hauria estat millor que Nico acabés el partit.



Més notícies
Philippe Coutinho, durant el partit contra el Rayo Vallecano | FC Barcelona
Nova derrota trista i lamentable del Barça (1-0)
Notícia: Nova derrota trista i lamentable del Barça (1-0)
Comparteix
Els blaugranes no han estat capaços de superar el Rayo Vallecano a l'Estadi Teresa Rivero
El camp del Turó de la Peira, durant un entrenament | CCD Turó de la Peira
Un partit de Quarta Catalana acaba amb navalles i cops de puny
Notícia: Un partit de Quarta Catalana acaba amb navalles i cops de puny
Comparteix
Jugadors i aficionats del Nacional de Barcelona han agredit els rivals de l'Atlanta-El Raval

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa