Món Esport
Un partit de Quarta Catalana acaba amb navalles i cops de puny
  • CA

Un partit de futbol de la Quarta Divisió Catalana disputat al Turó de la Peira de Barcelona entre el Nacional i l’Atlanta-El Raval ha deixat unes imatges lamentables, segons ha revelat El Periódico. El duel entre aquests dos conjunts de la Ciutat Comtal s’ha hagut de suspendre després que un conflicte entre aficionats i jugadors hagi acabat d’una forma vergonyosa. A partir d’una acció del partit, futbolistes i seguidors de l’equip local, el Nacional, han envaït el camp per iniciar una batalla campal en la qual han resultat ferits jugadors, tècnics i fins i tot l’àrbitre, sigui per cops de puny o inclús per arma blanca.

El partit s’estava disputant en un ambient molt escalfat i el col·legiat ja havia ensenyat tretze targetes i havia expulsat dos jugadors. A la recta final del duel, una falta ha acabat d’encendre els ànims de l’afició local i dels suplents del Nacional, que s’han abraonat sobre l’infractor i un company seu que l’ha volgut ajudar. Han atacat els rivals amb navalles, cops de puny i cops de peu i l’àrbitre també ha sortit malferit. El col·legiat s’ha queixat d’insults i amenaces com “et trencaré les cames” o “aniré al vestidor i et mataré”. Fins i tot ha acabat rebent el delegat de l’Atlanta-El Raval, un home de 69 anys, que ha hagut de ser atès pels serveis mèdics.

Les imatges són esfereïdores i demostren la brutalitat dels atacs dels jugadors i aficionats del Nacional de Barcelona. El club ha emès un comunicat en el qual ha lamentat aquests fets i ha assegurat que “prendrà les mesures necessàries”, perquè no es tornin a repetir uns fets com aquests. Afortunadament, no hi ha hagut ferits de gravetat. Un dels jugadors de l’Atlanta-El Raval ha denunciat els fets als Mossos d’Esquadra.



Més notícies
Lluís Miquel Venteo, a la porta de les oficines del Barça | Europa Press
L’excap de l’ARRO a Barcelona fitxa pel Barça
Notícia: L’excap de l’ARRO a Barcelona fitxa pel Barça
Comparteix
L'inspector Lluís Miquel Venteo treballarà a les ordres del comissari Ferran Lòpez
L'antiga seu de Ciutadans, al carrer Balmes | Wikimedia
L’Espanyol obrirà una botiga a l’antiga seu de Ciutadans a Barcelona
Notícia: L’Espanyol obrirà una botiga a l’antiga seu de Ciutadans a Barcelona
Comparteix
Serà la quarta RCDE Store de Barcelona i la seva àrea metropolitana

Comentaris

  1. Icona del comentari de: LLARENA dPENA a octubre 27, 2021 | 16:37
    LLARENA dPENA octubre 27, 2021 | 16:37
    Aixó no son esportites. Aixó son dos collas de burros que la Federació Catalana de Futbol, hauria d'impedir que aquest animals tornesin a entrar federats en qualsevol altre camp de futbo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa