Món Esport
Koeman no serà destituït de forma imminent
  • CA

Ronald Koeman, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, continuarà a la banqueta blaugrana fins, com a mínim, a la pròxima jornada de Lliga. El seu conjunt s’enfrontarà contra el Llevant al Camp Nou el diumenge 26 de setembre, és a dir, demà-passat, a les 16:15 hores. Qualsevol gest pel que fa a posar en dubte la seva continuïtat seria un moviment precipitat que no arreglaria la situació nefasta en la qual es troba l’equip, ans al contrari.

Així ho informen diversos mitjans, que asseguren que Koeman s’ha reunit amb el president del club, Joan Laporta, el vicepresident primer, Rafa Yuste, i el director de l’Àrea de Futbol, Mateu Alemany. Ha estat una trobada molt breu, d’uns quinze minuts, que ha tingut lloc a l’avió de tornada de Cadis. En aquesta conversa, a Koeman li haurien confirmat que encara té una jornada més de crèdit, de la mateixa manera que ja s’havia dit després de la derrota contra el Bayern de Munic. I és que la junta directiva té la intenció de mantenir-lo al càrrec fins al duel contra el Llevant i, previsiblement, també fins al següent partit, contra el Benfica a la UEFA Champions League el dimecres 29 de setembre.

Ara bé, després d’aquests dos compromisos, arriba una nova aturada de seleccions. Aquest sí que podria ser un moment clau pel que fa a la continuïtat del tècnic neerlandès, perquè el nou entrenador tindria temps de treballar amb l’equip. Si Laporta li havia plantejat un ultimàtum en els partits posteriors al Bayern de Munic, el Barça no ha millorat, sinó que ha empitjorat. Ha mostrat una imatge horrible i ha empatat contra el Granada i contra el Cadis, dos equips clarament inferiors. Això fa que Koeman no estigui complint amb els requisits per convèncer el president i si no obra un miracle de cara als pròxims dos duels, el més probable és que acabi sortint.



Més notícies
Xavi Hernàndez i Joan Laporta, en arxiu | FC Barcelona
Xavi, el favorit per substituir Koeman
Notícia: Xavi, el favorit per substituir Koeman
Comparteix
Segons Mundo Deportivo, Laporta ja hauria aprovat el nom del tècnic de Terrassa
Ronald Koeman, entrenador del FC Barcelona | FC Barcelona
Koeman, quin despropòsit
Notícia: Koeman, quin despropòsit
Comparteix
El Barça torna a protagonitzar un partit per oblidar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa