Món Esport
Araujo hauria rebutjat l’oferta de renovació del Barça

Ronald Araujo, defensa central uruguaià del Futbol Club Barcelona, hauria rebutjat l’oferta de renovació que l’entitat blaugrana li ha posat sobre la taula, segona explica del diari Marca. Araujo és actualment un dels jugadors més en forma de l’equip culer i és per això que és prioritari pel Barça allargar-li el seu contracte, que actualment finalitza l’estiu del 2023. Tanmateix, les condicions que el club li ha plantejat en primera instància no haurien satisfet els interessos del central uruguaià, que, a través dels seus agents, hauria rebutjat l’oferta.

Abans que aquest cas es faci bola i Araujo es converteixi en un nou Dembélé, el Barça haurà de replantejar la seva oferta o millorar les condicions per aconseguir que renovi. El diari Marca especifica que la intenció del futbolista és renovar i que la reunió entre els seus representants i el club blaugrana va ser d’allò més cordial. Ara bé, les aspiracions del jugador estarien molt allunyades al dia d’avui d’allò que el Barça pot oferir, així que l’apropament entre les dues parts s’espera lent i fins i tot costerut.

Un dels principals obstacles que existeixen en aquest cas és que Araujo ja té moltes ofertes superiors a allò que el Barça pot donar sobre la taula. És un defensa central molt jove, però que, tot i això, ha demostrat que és capaç de liderar l’equip des del darrere. La seva contundència és un dels seus forts, de la mateixa manera que la seva entrega. A més a més, també marca gols i alguns d’ells fins i tot han resultat decisius en determinats partits del Barça. És per tot això que reuneix unes característiques que el fan molt atractiu a Europa, sobretot a la Premier League. Si de debò es vol quedar, Araujo també haurà de posar de la seva part per renovar.



Més notícies
El davanter guineà del Futbol Club Barcelona Ansu Fati ha decidit finalment no operar-se de la lesió al tendó proximal del bíceps femoral de la cuixa esquerra
Ansu Fati tria la ‘via Umtiti’
Notícia: Ansu Fati tria la ‘via Umtiti’
Comparteix
El davanter del Barça no s'operarà i opta per un "tractament conservador"
Ousmane Dembélé, durant un entrenament | Europa Press
Dembélé posa el fre a la seva rebel·lia
Notícia: Dembélé posa el fre a la seva rebel·lia
Comparteix
El davanter francès del Barça s'ha presentat al darrer entrenament de l'equip

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa