Món Esport
Araujo, l’enèsim entrebanc al camí de Koeman
  • CA

El defensa central uruguaià Ronald Araujo s’ha lesionat durant aquesta aturada de seleccions amb el seu combinat nacional i serà baixa fins que el Futbol Club Barcelona no indiqui el contrari. El futbolista charrúa es va retirar al minut 73 en el partit de la seva selecció contra l’Argentina per unes molèsties als isquiotibials de la cuixa dreta i això ha acabat derivant en una lesió que el mantindrà apartat del primer equip durant uns dies.

Cal tenir en compte que Araujo estava sent un dels jugadors més en forma d’aquest inici de temporada tan complicat per al Barça. Koeman l’ha utilitzat en tots els partits de l’equip blaugrana i en gairebé tots ells ho ha fet com a titular. De tota manera, aquesta temporada el tècnic neerlandès no té un problema tan important a l’eix de la defensa i podrà utilitzar molts altres jugadors, com Gerard Piqué, Eric Garcia, Clément Lenglet, Óscar Mingueza o fins i tot Samuel Umtiti.

La baixa d’Araujo se suma a les lesions d’altres futbolistes, com són Martin Braithwaite, Pedri González, Ousmane Dembélé i el Kun Agüero. Tanmateix, els dos darrers es troben a la fase final de la seva recuperació. L’última hora sobre el seu estat de salut és que finalment han tornat a entrenar-se amb el grup i la seva reaparició sobre els terrenys de joc hauria de ser imminent.

Ara bé, cal destacar que Koeman s’ha queixat des del començament de temporada dels problemes que ha tingut a la infermeria. Ha defensat des del primer dia que amb aquesta situació li era molt difícil poder configurar un onze en condicions. De fet, aquesta ha estat l’excusa que sempre ha esgrimit per justificar el pèssim rendiment del conjunt culer aquest curs. Malgrat que, a poc a poc, alguns jugadors es comencen a recuperar, altres, com Araujo, també cauen, cosa que complica la regularitat de la plantilla blaugrana.



Més notícies
Pedri González, durant un entrenament | FC Barcelona
Pedri preocupa, però Agüero i Dembélé il·lusionen
Notícia: Pedri preocupa, però Agüero i Dembélé il·lusionen
Comparteix
El migcampsita canari podria perdre's el clàssic, però els dos davanters ja s'entrenen amb el grup
Eduard Romeu, vicepresident econòmic del Barça | Europa Press
El Barça es posa seriós amb el patrocini de la samarreta
Notícia: El Barça es posa seriós amb el patrocini de la samarreta
Comparteix
"Qui hi vulgui posar el seu nom, ho haurà de pagar", ha manifestat el vicepresident econòmic Eduard Romeu

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vendetta a octubre 12, 2021 | 23:02
    Vendetta octubre 12, 2021 | 23:02
    Foteu fora als espanyoletes buskets alba al puto carrer ja tardas laporta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa