Món Esport
Pedri preocupa, però Agüero i Dembélé il·lusionen
  • CA

La infermeria del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona ha estat un tema preocupant durant aquest inici de temporada tan complicat per als blaugranes. El tècnic neerlandès Ronald Koeman va iniciar el curs amb un bon grapat de futbolistes lesionats i, si bé a poc a poc s’han anat recuperant, també n’han anat caient altres pel camí que han fet que aquest problema no s’alleugerés. D’aquesta manera, l’entrenador culer encara no ha pogut comptar en cap partit amb la totalitat de la seva plantilla i, de fet, aquest és l’argument que ha esgrimit més vegades per justificar els mals resultats del seu equip.

Ara, un dels jugadors més importants del seu onze comença a generar una preocupació que fins ara no havia generat. Es tracta de Pedri González. El migcampista canari va caure lesionat el mes de setembre. Koeman el va voler forçar a correcuita contra el Benfica quan es va recuperar i es va tornar a trencar. Si bé no es tracta d’un problema greu, encara necessita temps per fer net del tot. De ben segur que no podrà ser contra el València després de l’aturada de seleccions, el dia 17 d’octubre, però és que la seva presència tampoc no està confirmada per al clàssic contra el Reial Madrid el dia 24, cosa que seria un problema majúscul per al tècnic neerlandès.

D’altra banda, dos futbolistes que han estat lesionats des de l’estiu i fins al dia d’avui ja encaren la recta final de la seva recuperació. Són els davanters Kun Agüero i Ousmane Dembélé. El primer, de fet, ja podria tornar en aquest partit contra el València, en el qual debutaria com a blaugrana. La temporada passada, al Manchester City, ja va estar moltes jornades lesionat, però si aconsegueix recuperar el nivell de fa dos anys, serà un jugador clau per a Koeman. Amb Dembélé s’haurà d’anar més a poc a poc, però tant ell com Agüero ja han fet el primer entrenament amb el grup aquest curs.



Més notícies
Eduard Romeu, vicepresident econòmic del Barça | Europa Press
El Barça es posa seriós amb el patrocini de la samarreta
Notícia: El Barça es posa seriós amb el patrocini de la samarreta
Comparteix
"Qui hi vulgui posar el seu nom, ho haurà de pagar", ha manifestat el vicepresident econòmic Eduard Romeu
Ousmane Dembélé, durant un entrenament | FC Barcelona
Dembélé, el nou Ilaix
Notícia: Dembélé, el nou Ilaix
Comparteix
El futbolista francès està endarrerint la seva renovació i diversos clubs de la Premier s'han interessat per ell

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Espectador a octubre 12, 2021 | 18:11
    Espectador octubre 12, 2021 | 18:11
    No es poden jugar 76 partits per temporada als 18 anys.Els serveis médics del Barça ,o no ho saben, o no tenen cap autoritat per aturar-ho.No m'estranya que en Xavi si ve com entrenador, els vulgui tots fora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa