Món Esport
La impactant imatge al Camp Nou, amb Araujo dins d’una ambulància
agraph -->

El primer equip masculí del Futbol Club Barcelona ha solucionat l’antepenúltima jornada de Lliga amb una victòria al Celta de Vigo per 3-1. Una victòria on el més convincent ha estat el resultat. Una bona notícia en termes blaugranes, doncs, que es contraposa amb una de negativa. I és que a l’hora de partit, com a conseqüència d’un accident, Ronald Araujo s’ha desmaiat i ha hagut de marxar del Camp Nou en una ambulància.

Corria el minut 62 quan, en una pilota aèria en camp culer, l’uruguaià ha saltat per rebutjar-la. Però no comptava amb que el seu company Gavi també ho ha fet. Tots dos han anat amb força a per la pilota, sense adonar-se que hi era l’altre. En primera instància, l’andalús ha caigut a terra i el defensa ha continuat la jugada. Però ho ha fet amb signes obvis de dolor. I al cap d’uns segons, ha caigut a la gespa.

En aquell moment, l’àrbitre ha aturat el joc, amb bon criteri. I han entrat metges del club català per atendre tots dos. Això sí, ràpidament s’han adonat de dues coses: que Gavi ja estava pràcticament recuperat del cop, i que el que tenia Araujo era molt més greu de l’esperat. Per això, els qui atenien Gavi han marxat corrent cap a la posició on estava Araujo, un cop el migcampista ja s’ha aixecat. I la por s’ha apoderat del Camp Nou.

L’afició barcelonista recolza Araujo

L’afició ha anat callant a mida que ha vist el que passava a la gespa. Els metges tractaven el jugador, que no reaccionava. De sobte, s’han vist obligats a fer entrar l’ambulància, i allà l’estadi s’ha fos en un silenci impactant que ha estat interromput pels mítics crits d’uruguayo, uruguayo, per donar ànims al futbolista.

L’acció ha durat molt més de l’esperat. Els metges han situat Araujo sobre una camilla, i intentaven introduir el sud-americà al vehicle. Però de manera surrealista no ho aconseguien. Minuts després, ha entrat un cotxet, com a segona opció. Finalment, però, i després de deu minuts de joc aturat, han aconseguit introduïr-lo a l’ambulància. A continuació, l’han traslladat a l’hospital.

Xavi tranquilitza tothom explicant l’estat d’Araujo

Primer, els metges del club han evidenciat que el jugador pateix una commoció cerebral. I a hores d’ara, està a l’hospital per fer-se més proves. De fet, en el postpartit i al micròfon de Movistar+, Xavi Hernández ha admès que Araujo “ja està conscient, i passarà la nit a l’hospital per precaució. Els metges ens han dit que està fora de perill, i que no ens preocupem”.



Més notícies
Memphis i Aubameyang celebren un gol al Camp Nou | FC Barcelona
Un marcador immillorable per a un Barça que ha de millorar molt (3-1)
Notícia: Un marcador immillorable per a un Barça que ha de millorar molt (3-1)
Comparteix
Els blaugranes han golejat el Celta al Camp Nou i tenen la segona posició de la Lliga gairebé assegurada
Els Mossos d'Esquadra, al Camp Nou | Europa Press
Alarma als Mossos per l’augment de violència dels ultres del Barça
Notícia: Alarma als Mossos per l’augment de violència dels ultres del Barça
Comparteix
La policia ha fet una batuda al voltant del Camp Nou per detenir seguidors radicals del Barça
Philippe Coutinho, jugador del Barça cedit a l'Aston Villa | Europa Press
Revelen el preu pel qual el Barça vendrà Coutinho a l’Aston Villa
Notícia: Revelen el preu pel qual el Barça vendrà Coutinho a l’Aston Villa
Comparteix
El club anglès està interessat en el seu fitxatge, però no arribarà als quaranta milions de la clàusula
Gerard Piqué, defensa central del Barça | Europa Press
Piqué pren una decisió transcendental sobre la seva retirada
Notícia: Piqué pren una decisió transcendental sobre la seva retirada
Comparteix
El central català del Barça continuarà, com a mínim, una temporada més

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa