Món Esport
Koeman critica l’arbitratge, lloa Messi i creu en la Lliga
  • CA

L’entrenador del Barça, Ronald Koeman, ha atès els mitjans de comunicació després de la victòria dels blaugrana al Camp Nou contra l’Osca en partit de Lliga. Amb aquest triomf, els culers es posen a només quatre punts de l’Atlètic de Madrid i la competició domèstica està més viva que mai. És per això que Koeman recorda que “jo sempre he dit que hi ha molta Lliga” i que “és molt difícil per a qualsevol equip mantenir el ritme”.

Tanmateix, ha insistit en un dels mantres de la temporada, que és que “ja hem perdut molts punts i no en podem perdre més”. A la vegada, però, té clar que “serà dificilíssim guanyar tots els partits que queden”. Recorda que “no hi ha cap rival senzill” i que “hi ha molts equips que ens poden complicar les coses”.

Pel que fa al partit de l’Osca en concret, Koeman ha lloat la figura de Messi, que ha igualat els 767 partits de Xavi amb la samarreta del Barça, fent història un cop més. “No es pot dir res més sobre ell”, ha començat, “és el jugador més important de la història del club, sort que encara és amb nosaltres”. També ha destacat el paper de Mingueza, que ha marcat el tercer gol: “Té un desenvolupament molt bo i ho està demostrant en moltes posicions diferents”.

Finalment, ha tingut unes paraules respecte a l’arbitratge. El final de la primera meitat ha estat marcat per un penal inexistent xiulat sobre Ter Stegen. Cordero Vega no ha volgut acudir al VAR i Rafa Mir ha retallat distàncies des dels onze metres. Koeman ha dit: “Tot el món ha vist que el Marc no ha tocat el jugador de l’Osca. No entenc com es pot assenyalar un penal com aquest”.



Més notícies
Mingueza, celebra el gol | Europa Press
Mingueza, un regal més en una temporada boja
Notícia: Mingueza, un regal més en una temporada boja
Comparteix
El jove del planter ha marcat amb un bon gol de cap i segueix en línia ascendent
Els jugadors del Barça celebren un gol | Europa Press
Messi fa els deures i permet als culers somiar amb la Lliga (4-1)
Notícia: Messi fa els deures i permet als culers somiar amb la Lliga (4-1)
Comparteix
El Barça guanya l'Osca al Camp Nou i es posa a quatre de l'Atlètic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa