Món Esport
Mingueza, un regal més en una temporada boja
  • CA

Óscar Mingueza va entrar a les nostres vides al mes de novembre, quan les baixes a la defensa blaugrana, derivades de les lesions i la situació econòmica de l’entitat, van obligar a Koeman a recórrer als joves per tancar les alineacions. Avui, el de Santa Perpètua de Mogoda ha fet un passet més dins del primer equip del Barça, i cada cop és un valor més clar dins de l’onze blaugrana.

Davant l’Osca, el domini del Barça ha estat evident tot i haver jugat a mig gas durant gran part del partit, però la cosa s’ha complicat quan l’àrbitre s’ha inventat un penal i els aragonesos ha escurçat distàncies (2-1). Aleshores, Óscar Mingueza ha fet el que semblava impossible: un gol de cap a la sortida d’un córner. Estaria bé que els homes de Koeman en fiquin algun més així aquesta temporada. En general, l’aficionat ho agrairia molt.

Si fem la vista enrere i intentem observar el paisatge que ens deixa ja aquesta temporada, el jove del planter ha donat un rendiment positiu, inesperat sobretot vistes les circumstàncies en les quals es troba l’equip, i sens dubte és una de les notes positives d’aquest any. Avui, a part del gol, el vallesà ha rebut un altre premi en forma de convocatòria per a la selecció espanyola sots 21. Que no pari la festa i que no parin els regals, que el Barça en necessita uns quants.



Més notícies
Ariadna i Óscar Mingueza són els primers germans a debutar als primers equips de futbol
Les fotos dels germans Mingueza que revolucionen les xarxes
Notícia: Les fotos dels germans Mingueza que revolucionen les xarxes
Comparteix
Ariadna i Óscar Mingueza són els primers germans a debutar als primers equips de futbol
Leo Messi, capità del Barça | Europa Press
Messi torna a fer història
Notícia: Messi torna a fer història
Comparteix
Iguala Xavi com a futbolista amb més partits de la història del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa