Món Esport
Koeman defuig el favoritisme i destaca la “concentració” de l’equip
  • CA

Ronald Koeman, entrenador del Barça, ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa abans del partit dels blaugrnaes contra el Granada al Camp Nou. Aquest duel és molt significatiu pel que fa al desenvolupament de la Lliga, ja que permetrà als culers posar-se líders amb un punt d’avantatge respecte a l’Atlètic de Madrid, certificant així una remuntada de més de deu punts des del mes de gener.

Tanmateix, Koeman, de moment, no vol ni sentir a parlar de favoritismes: “Nosaltres no som els favorits. El favorit és qui va primer”. Així doncs, el tècnic neerlandès continua consiedrant que, ara per ara, els matalassers encara són els principals candidats a guanyar el títol. Això sí, tampoc no amaga la satisfacció d’haver pogut arribar fins aquí: “Era inesperat poder estar lluitant per la Lliga”.

Amb tot, no s’allunya del tòpic del “partit a partit” i ha destacat la “concentració” dels seus jugadors: “Els veig molt forts mentalment. No crec que pensin que la feina ja està feta”. En la mateixa línia, ha opinat el mateix sobre la possible renovació de Leo Messi amb el club de la seva vida: “Tant de bo pugui continuar amb nosaltres, però ara mateix el més important és la Lliga”.

Finalment, Koeman també ha parlat sobre la possibilitat de poder viure els dos darrers partits de Lliga al Camp Nou amb públic, incloent el Barça-Atlètic de Madrid: “Per a qualsevol futbolista és important. No és qüestió de tenir el públic a favor o en contra, és que els partits són més diferents, més bonics. A Holanda ja hi ha fins a cinc mil persones i els partits són més emocionants”.



Més notícies
Messi i Neymar, en un partit amb el Barça | FC Barcelona
El Barça prepara l’operació Neymar: o ara o mai
Notícia: El Barça prepara l’operació Neymar: o ara o mai
Comparteix
El serial de cada temporada comença a entrar en els dies més decisius
Òscar Grau, en arxiu | Europa Press
Laporta completa la purga del Barçagate
Notícia: Laporta completa la purga del Barçagate
Comparteix
El president del club blaugrana acomiada el CEO Òscar Grau

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa