Món Esport
Koeman, decebut amb la primera part del seu equip
  • CA

Ronald Koeman, entrenador del Barça, ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa després del partit contra l’Elx al Camp Nou. L’enfrontament s’ha dividit clarament entre una primera meitat molt dolenta, soporífera, i una segona molt millor, on l’efectivitat ha estat el més rellevant. El tècnic neerlandès ho ha analitzat així: “Hem estat molt fluixos a la primera part. Ens ha faltat ritme, no estàvem junts… a la segona ho hem fet molt millor”.

Ha aplaudit l’actuació de Leo Messi, que ha estat clau per desencallar l’equip amb un doblet i n’ha dit meravelles: “La seva efectivitat encara és impressionant”. Això sí, li ha faltat que altres veterans estiguessin més intensos i ha celebrat que l’argentí demanés més ritme durant alguns trams del partit. Respecte a Pjanic, que ha estat substituït al final de la primera part i ha tingut un paper molt discret, Koeman no l’ha volgut assenyalar: “Ha de millorar el ritme i el posicionament, però ell no és el culpable de res”.

Finalment, sobre les possibilitats que encara poden tenir els blaugrana de guanyar la Lliga, Koeman ha atribuït la distància amb el líder, l’Atlètic de Madrid, al mal inici de temporada: “Vam perdre molts partits i aquest és el problema. Ja fa unes quinze jornades que estem bé en general, però no ens podem deixar més punts”.



Més notícies
Mingueza, en una acció del partit | Europa Press
Una primera part per cremar-ho tot
Notícia: Una primera part per cremar-ho tot
Comparteix
Els blaugrana han guanyat 3-0, però els primers 45 minuts no han tingut perdó
Leo Messi, davanter del Barça | FC Barcelona
Una escletxa per a l’esperança (3-0)
Notícia: Una escletxa per a l’esperança (3-0)
Comparteix
El Barça ha guanyat l'Elx al Camp Nou amb un gran partit de Messi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa