Món Esport
Lewandowski és una opció real i el Barça ja li hauria fet una oferta

El davanter polonès Robert Lewandowski és una alternativa real al fitxatge d’Erling Haaland per al Futbol Club Barcelona. Segons informa el diari Sport, el jugador del Bayern de Munic té la voluntat de canviar d’aires després de vuit temporades a l’equip bavarès i dotze al futbol alemany i l’opció del Barça pren força. Lewandowski té contracte fins al juny de 2023, així que si no vol renovar, el Bayern l’haurà de vendre aquest estiu per poder-li treure un benefici econòmic i que no marxi gratuïtament l’any següent. Tenint en compte les complicacions de l’operació Haaland davant la forta competència del Reial Madrid i del Manchester City, el club blaugrana està buscant alternatives i l’opció de Lewandowski agrada. El seu representant, l’israelià Pini Zahavi, manté una bona relació amb Joan Laporta, així que el fitxatge es podria produir amb molta més facilitat que el de Haaland, ja que l’atacant polonès vol tenir un últim gran projecte, ara que complirà els 34 anys.

Robert Lewandowski, un dels millors davanters d’Europa

Lewandowski és un dels millors davanters centre d’Europa de la passada dècada i, actualment, fins i tot es pot considerar el millor del moment. La temporada passada va guanyar la Bota d’Or, és a dir, va ser el màxim golejador de les lligues europees, i aquest curs, de moment, lidera el rànquing amb molta claredat. És dels pocs que ha estat capaç de qüestionar el domini de Leo Messi i Cristiano Ronaldo en aquesta competició i, de fet, també ha estat a punt de prendre-li a l’argentí la darrera Pilota d’Or. L’anterior, que no es va entregar a causa de la pandèmia del coronavirus, hauria de correspondre a ell, segons la gran majoria d’actors destacats del món del futbol, com ara el mateix Messi.

El fitxatge de Lewandowski, molt més senzill que el de Haaland

A més a més, pel que fa al seu sou, actualment percep una retribució similar a la d’Ousmane Dembélé, així que si vingués amb 34 anys segur que es podria pactar un contracte assumible per al Barça. La gran dificultat d’aquest fitxatge estarà en negociar amb el Bayern de Munic, ja que si el club bavarès no el vol deixar escapar, té dret a retenir-lo fins a 2023. Tampoc no ha transcendit cap clàusula de rescissió, així que el Barça tampoc no tindria la possibilitat de pagar-la tot i que probablement tampoc no en tindria la capacitat.



Més notícies
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
El Barça comunica a Haaland les seves intencions
Notícia: El Barça comunica a Haaland les seves intencions
Comparteix
El club l'ha avisat que pretén pagar al Borussia Dortmund la seva clàusula
Raphinha, jugador del Leeds | Europa Press
El Barça pressiona Dembélé i presenta una oferta per un extrem brasiler
Notícia: El Barça pressiona Dembélé i presenta una oferta per un extrem brasiler
Comparteix
El club ha ofert 35 milions d'euros per Raphinha, jugador revelació del Leeds

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa