Món Esport
L’únic pas que falta per desbloquejar l’operació de Lewandowski

Fa setmanes que el Futbol Club Barcelona està treballant en l’operació d’un dels millors davanters del continent: Robert Lewandowski. És el jugador franquícia del Bayern de Munic, i per tant és una feina molt complexa. Tot i això, hi ha condicionants que faciliten la qüestió. En primer lloc, la més òbvia: el polonès acaba contracte el curs que ve i els equips acostumen a preferir vendre que retenir en aquestes circumstàncies per arriscar-se a perdre el jugador a cost zero. I després, més enllà del desig públic del mateix Lewandowski per marxar, n’hi ha un que és el definitiu: el club bavarès està intentant tancar la incorporació del substitut, el davanter Sadio Mané.

L’entitat presidida per la llegenda del futbol alemany Oliver Kahn està treballant, segons informa el diari Bild, en fitxar el senegalès. Pertany al Liverpool, flamant subcampió europeu, i acaba contracte l’any que ve. Per tant, es troba en la mateixa situació contractual que el davanter que vol fitxar el Barça. Ara mateix, segons les mateixes informacions, tots dos clubs han tancat un preacord pel campió d’Àfrica. Un campió d’Àfrica que ja tindria el seu nou contracte tancat: tres anys a raó de 20 milions d’euros de salari per temporada.

Només falta que Liverpool i Bayern es posin d’acord per Mané

Ara, doncs, només faltaria que es posessin d’acord en el preu de traspàs. I és que mentre que el Bayern pretén gastar 30 milions d’euros, el Liverpool en reclama 50. Segons el portal especialitzat en fitxatges Transfermarkt, Mané té un valor de 80 milions d’euros. I és que és un dels millors jugadors del món, i d’una temporada en la qual el seu equip s’ha quedat a escassos dos partits de guanyar-ho tot, si bé finalment ha acabat aconseguint les dues copes domèstiques i uns meritoris subcampionats a la Premier League i a la Champions.

Això sí, el fet que acabi contracte és un gran condicionant i dona poder a l’equip comprador. Per la regla esmentada, la de sempre: si Mané es queda un any més a l’entitat britànica i no renova, el curs vinent podria marxar gratis. I deixar marxar gratis un futbolista de la qualitat de Mané seria un sacrilegi. Per tant, a les oficines del Camp Nou esperen que Liverpool i Bayern arribin l’abans possible a l’acord perquè els bavaresos trobin un reemplaçant de Lewandowski, i aquest pugui aterrar al Barça.



Més notícies
Antonio Rüdiger, jugador del Madrid | Europa Press
El Madrid eleva el seu llistó i obliga el Barça a arremangar-se
Notícia: El Madrid eleva el seu llistó i obliga el Barça a arremangar-se
Comparteix
El club blanc fitxa el central Antonio Rüdiger i perfecciona la seva parcel·la defensiva
La junta directiva del Barça, presidida per Joan Laporta | FC Barcelona
Totes les opcions que contempla el Barça per salvar l’economia del club
Notícia: Totes les opcions que contempla el Barça per salvar l’economia del club
Comparteix
Els drets televisius i BLM no són les úniques palanques que es poden activar i no s'ha de descartar cap alternativa
Kevin Durant, amb Draymond Green i Stephen Curry | NBA
Un dels millors jugadors de l’NBA podria fitxar pel Barça
Notícia: Un dels millors jugadors de l’NBA podria fitxar pel Barça
Comparteix
Es torna a obrir la porta al possible fitxatge de Kevin Durant pel Barça
Clément Lenglet, jugador del Barça | Europa Press
Lenglet dona una bona notícia al Barça i estableix un precedent necessari
Notícia: Lenglet dona una bona notícia al Barça i estableix un precedent necessari
Comparteix
Segons informa Esport3, Clément Lenglet està a punt de marxar cedit durant dues temporades al Tottenham

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa