Món Esport
El Madrid eleva el seu llistó i obliga el Barça a arremangar-se

El Reial Madrid ha fet oficial aquest dijous la incorporació del central fins ara del Chelsea Football Club Antonio Rüdiger. El club blanc ha aconseguit, doncs, fitxar un jugador de molta qualitat i que arriba lliure. I és que l’alemany acabava contracte aquest curs. Ara, ha signat per quatre temporades, i serà presentat després de l’aturada de seleccions.

Amb l’arribada d’aquest futbolista, doncs, el Madrid millora encara més una parcel·la que ja tenia molt ben coberta. L’equip entrenat per Carlo Ancelotti ha guanyat un històric doblet amb uns David Alaba i Éder Militão imperials. Més enllà del fet que el porter Thibaut Courtois els ha salvat més d’un cop amb aturades miraculoses, l’austríac i el brasiler han tingut un gran paper.

Per tant, Rüdiger arriba previsiblement per fer competència a tots dos. Tot i que l’esmentat Alaba també pot jugar com a lateral esquerre, o fins i tot com a migcampista defensiu. D’aquesta manera, després de guanyar-ho casi tot, el club presidit per Florentino Pérez eleva encara més el seu llistó. Encara amb molt de mercat per davant, envia un missatge a tota Europa. I, per suposat, al Futbol Club Barcelona.

El Barça, obligat a arremangar-se aquest mercat de fitxatges

Envia un missatge a l’entitat catalana, i al seu president, Joan Laporta. Un missatge per recordar que si els blaugranes no es reforcen sàviament aquest estiu, podria tornar a passar el que ja ha passat al curs 2021/2022: que els blancs tornin a dominar les principals competicions en les quals han jugat. Això sí, el Barça ja té dues incorporacions tancades també a cost zero: la del migcampista Franck Kessié i la del central Andreas Christensen.

Cal tenir en compte que el Madrid, més enllà de la incorporació del defensa en qüestió, s’ha acabat estalviant la multimilionària prima de renovació que tenia preparada per a Kylian Mbappé. Si bé no trobaran al mercat cap jugador millor que el francès, sí que podran seguir reforçant-se de meravella.

Rüdiger arriba al Madrid amb l’objectiu de mantenir el nivell que ja ha demostrat al Chelsea. Amb els blues, s’ha consolidat com un dels grans defenses del continent. Va arribar a l’equip londinenc l’estiu de l’any 2017. Des de llavors, es va convertir en una peça vital per a tots els entrenadors que ha tingut allà, i ha estat un dels artífexs de la Champions que van guanyar amb Thomas Tuchel fa un any.

Abans, el jugador, de 29 anys, va jugar dues temporades a la Roma, provinent de l’Stuttgart. A més, és internacional amb Alemanya. Ja ha participat al Mundial de l’any 2018, en el qual els germànics no van poder passar de fase de grups, i també a la Copa Confederacions de l’any anterior, que sí van aixecar.



Més notícies
La junta directiva del Barça, presidida per Joan Laporta | FC Barcelona
Totes les opcions que contempla el Barça per salvar l’economia del club
Notícia: Totes les opcions que contempla el Barça per salvar l’economia del club
Comparteix
Els drets televisius i BLM no són les úniques palanques que es poden activar i no s'ha de descartar cap alternativa
Kevin Durant, amb Draymond Green i Stephen Curry | NBA
Un dels millors jugadors de l’NBA podria fitxar pel Barça
Notícia: Un dels millors jugadors de l’NBA podria fitxar pel Barça
Comparteix
Es torna a obrir la porta al possible fitxatge de Kevin Durant pel Barça
Clément Lenglet, jugador del Barça | Europa Press
Lenglet dona una bona notícia al Barça i estableix un precedent necessari
Notícia: Lenglet dona una bona notícia al Barça i estableix un precedent necessari
Comparteix
Segons informa Esport3, Clément Lenglet està a punt de marxar cedit durant dues temporades al Tottenham
Kylian Mbappé, durant l'acte de renovació amb el PSG | Europa Press
Mbappé i el PSG poden humiliar encara més el Reial Madrid
Notícia: Mbappé i el PSG poden humiliar encara més el Reial Madrid
Comparteix
El club parisenc està disposat a impedir el fitxatge de Tchouaméni per l'equip blanc

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa