Món Esport
Riqui Puig podria ser clau per al futur d’Adama Traoré

Riqui Puig, migcampista català del Futbol Club Barcelona, no ha pogut convèncer cap entrenador perquè confiï en ell. Va arribar al primer equip com a gran promesa de la Masia, però ni Ernesto Valverde, ni Quique Setién, ni Ronald Koeman, ni fins i tot Sergi Barjuan i ara tampoc Xavi Hernández, han vist que estigués preparat per a ser titular o per tenir més minuts. Aquesta temporada, ara que ja té 22 anys i no és el nen al qual els culers estaven acostumats, ha participat de tretze partits, amb gairebé cap titularitat i un total de 363 minuts, que suposen menys de mitja hora per duel. No ha marcat cap gol i no ha repartit cap assistència.

Ell sempre ha mantingut que el seu somni és triomfar al Camp Nou i que no vol abandonar el club de la seva vida. Koeman ja li va obrir la porta de sortida en alguna ocasió, però ell es va negar a agafar aquest camí. Tanmateix, ara que ha vist que tampoc no ha pogut triomfar amb Xavi a la banqueta i que li estan passant per davant futbolistes com Gavi o Nico que acaben d’arribar, sí que podria canviar d’opinió i allunyar-se del Barça per primer cop a la seva carrera.

Riqui per Adama

En aquest sentit, el diari Sport parla de l’interès del Wolverhampton, on podria acabar en forma de cessió o de traspàs. Aquesta opció ha despertat una idea a can Barça molt interessant, i és que Riqui Puig podria servir com a carta d’intercanvi pel fitxatge d’Adama Traoré. L’extrem català és blaugrana en qualitat de cedit i el club té una opció de compra de trenta milions d’euros al final de temporada per adquirir-lo. Un traspàs de Riqui Puig i també de Francisco Trincao, qui actualment també és al Wolverhampton com a cedit, podrien abaratir substancialment la permanència d’Adama, qui al dia d’avui té molt més lloc al Barça que aquests dos jugadors. De tota manera, l’entitat blaugrana tampoc no podrà decidir unilateralment el futur de Riqui i ell mateix serà qui prengui la decisió que consideri oportuna.



Més notícies
Laporta i Florentino, en arxiu | Europa Press
El Barça guanya la cursa al Madrid per una jove promesa del futbol
Notícia: El Barça guanya la cursa al Madrid per una jove promesa del futbol
Comparteix
L'entitat blaugrana ha arribat a un acord amb el Racing de Santander pel fitxatge de Pablo Torre
Andreas Christensen, jugador del Chelsea | Europa Press
D’enamorar Mourinho a aterrar al Barça de Xavi després d’una gran Eurocopa
Notícia: D’enamorar Mourinho a aterrar al Barça de Xavi després d’una gran Eurocopa
Comparteix
El Món repassa la trajectòria d'Andreas Christensen, central que podria signar pel club blaugrana aquesta setmana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa