Repugnant pancarta masclista dels ultres del PSG

L'han desplegat dos dies abans de rebre el Barça a París

De la mateixa manera que cada dia ha de ser 8 de març, en el sentit que cada dia s’ha de reivindicar la igualtat entre homes i dones, els comportaments masclistes tampoc no s’aturen el Dia de la Dona. El primer equip de futbol masculí del Barça jugarà el pròxim dimecres 10 de març contra el París Saint-Germain a França i la rebuda dels ultres de l’equip parisenc, d’ultradreta, han realitzat una acció pública amb una pancarta repugnant, intolerable i inadmissible.

Concretament, han desplegat un cartell on s’ha pogut llegir el text “Shakira à la Jonquera”, insinuant que la dona de Gerard Piqué és una prostituta, per un burdell de grans dimensions que està ubicat a la localitat catalana. Evidentment, dedicar-se a aquesta professió no és res vexatori, però els ultres del PSG han utilitzat aquesta comparació per cometre una agressió masclista contra la cantant colombiana.

No és la primera vegada que Shakira es troba en una situació com aquesta. Els ultres de l’Espanyol, també de tendències feixistes, van desplegar una pancarta en una ocasió on s’hi llegia “Shakira es de todos”, cosa que significa una altra agressió masclista per a la cantant que ha de veure com, pel simple fet de ser la dona de Piqué i que equips contraris vulguin anar contra el Barça, rep insults i atacs masclistes totalment injustificats i intolerables.

Més informació

Nou comentari