El Barça renuncia al patrocini d’una famosa marca de roba per un conflicte polític

H&M havia de dissenyar la roba de carrer dels jugadors blaugranes

El Futbol Club Barcelona ha renunciat al patrocini de la famosa marca de roba sueca H&M per no entrar en un conflicte polític entre el país escandinau i la Xina, segons ha informat el diari Ara. Aquesta firma havia de dissenyar la roba de carrer dels jugadors blaugranes, però una problemàtica existent entre H&M i el gegant asiàtic ha fet que el Barça es tiri enrere i així evitar conflictes amb grans potències.

La polèmica entre aquesta marca de roba i la Xina es va originar el 2020, quan H&M es va comprometre a no utilitzar cotó de la regió de Xinjiang per uns informes que asseguraven que es recollia amb treball forçós per part de musulmans de la minoria uigur. El país asiàtic va respondre amb represàlies contra la marca de roba i fins a 500 botigues d’H&M van desaparèixer dels webs de venda online de la Xina.

Cal recordar que el diari Ara ja va avançar que el Barça també es plantejava canviar de patrocinador pel que fa a la roba esportiva. El contracte amb Nike, que es manté vigent des de fa uns vint anys, podria arribar al seu final, ja que aquesta marca voldria pagar menys diners al club blaugrana. Puma podria ser la nova firma que vestís els esportistes del Barça en un futur.

Més informació

Comentaris

  jg Juliol 20, 2021 2:09 pm
  o sea que china boicotea a H y M y el barca se deja chantajear? crei que tenian más caracter....
   Espectador Juliol 20, 2021 8:38 pm
   Si el s per això quina vergonya. Acceptant xantatges d'un país totalitari que practica un genocidi ètnic, perquè es això el que fa. És clar, no són unes, ni negres, són iuguts i sembla que a ningú li importa un ravem. Doncs mesures com aquestes poden començar a posar la Xina precisament al focus mediàtic. Que el Barça rectifiqui!!
  Guillem-, Juliol 20, 2021 2:31 pm
  Donvs precisament trobo que si que hauria d haver acceptat el patroconi de H&M. Estem parlant de respectar els drets humans. El Barça s'hi nega per diners?
  Narcís Juliol 20, 2021 3:55 pm
  Si H&M tingués raó . . per què s'ha fet enrere el Barca ? PD : visca la solidaritat amb aquesta empresa ..
  Qatar i China, molt més que un club? Juliol 20, 2021 10:55 pm
  Está feo, la verdad
  JMMR Juliol 21, 2021 7:09 pm
  Aquesta directiva bartumeja.

Nou comentari