Memphis arriba a Barcelona com una estrella

El futbolista neerlandès serà presentat el pròxim dijous

El davanter neerlandès Memphis Depay ja és a Barcelona. Malgrat que el seu fitxatge pel Barça es va anunciar ja fa setmanes, el fet que estigués amb la seva selecció a l’Eurocopa i que posteriorment hagués de fer vacances han endarrerit la seva arribada a la Ciutat Comtal. Ara bé, quan ha aterrat a Catalunya, ho ha fet per la porta gran.

De fet, Memphis és el fitxatge del Barça que hauria de donar un rendiment més immediat. Ve de fer una bona temporada amb l’Olympique de Lió i una gran Eurocopa amb la selecció neerlandesa. En canvi, el Kun Agüero arrossega lesions i la joventut d’Eric García i Emerson Royal fa que siguin melons per obrir. És per això que Memphis pot ser considerat el fitxatge més estel·lar dels quatre.

Durant la seva primera jornada a Barcelona, ha passat la revisió mèdica i ha dit les seves primeres paraules com a blaugrana: “Hola nois, soc el Memphis i acabo d’aterrar a Barcelona. Estic molt emocionat per aquest nou repte i aquesta nova aventura i espero veureu’s aviat a l’estadi”. El dijous serà presentat de forma oficial.

Més informació

Comentaris

    Un futbolista sin tatuajes es como un jardín sin flores Juliol 19, 2021 8:06 pm
    Deberían tatuarse la camiseta. Demostrarían su compromiso con el club y pasarían menos calor en verano.

Nou comentari