Món Esport
Les exigències de l’Atlètic impedeixen l’intercanvi Griezmann-Saúl
  • CA

La secretaria tècnica del Barça haurà de continuar remant a contracorrent. Quan semblava que s’havia arribat a una solució satisfactòria per rebaixar la massa salarial del club amb un intercanvi amb l’Atlètic de Madrid entre Antoine Griezmann i Saúl Ñíguez, el diari Ara ha avançat que les negociacions s’han anat refredant i han acabat arribant a una via morta.

El Barça era conscient que demanar Saúl a canvi de Griezmann era sortir perdent, per tant, també volia una compensació econòmica. En aquest sentit, l’Atlètic s’hauria tancat en banda fins al punt de rebutjar l’intercanvi. Cal tenir en compte que la diferència de valor de mercat entre el francès i Ñíguez és de 20 milions d’euros, segons dades de Transfermarkt. D’altra banda, els matalassers tampoc no volien pagar el sou actual de Griezmann i el Barça no volia aportar ni un cèntim al respecte.

Ara bé, això no comporta que el francès s’acabi quedant al Camp Nou la pròxima temporada. És un dels futbolistes amb sou alt de la plantilla que té cartell al futbol europeu i el Barça continua escoltant ofertes i estudiant solucions. Cal recordar que, en qualsevol cas, el club blaugrana necessita alleugerir la massa salarial per poder inscriure Leo Messi i els nous fitxatges i encaixar en la normativa de LaLiga.



Més notícies
Els Mossos tornen a investigar Bartomeu per un cas similar al Barçagate
Notícia: Els Mossos tornen a investigar Bartomeu per un cas similar al Barçagate
Comparteix
La policia ha detectat contractes trossejats per esquivar el control del Comitè d'Adjudicacions
Messi i Ramos, durant un clàssic | Europa Press
Ramos pressiona perquè Messi fitxi pel PSG
Notícia: Ramos pressiona perquè Messi fitxi pel PSG
Comparteix
L'andalús s'ha sumat a la campanya que s'està duent a terme des de París des de fa mesos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa