Els Mossos tornen a investigar Bartomeu per un cas similar al Barçagate

La policia ha detectat contractes trossejats per esquivar el control del Comitè d'Adjudicacions

Els Mossos d’Esquadra han detectat estructures similars a les del Barçagate al Futbol Club Barcelona de l’època en què Josep Maria Bartomeu era a la presidència, segons ha informat l’agència EFE. D’aquesta manera, qui va ser màxim mandatari del club blaugrana entre el 2014 i el 2021 i alguns membres del seu equip haurien trossejat contractes perquè no passessin pel Comitè d’Adjudicacions.

Cal recordar que totes les factures relacionades amb el Barçagate es van dividir en subcontractes de poc menys de 200.000 euros, que és el valor requerit perquè la junta directiva ho hagi d’avalar. En aquest cas hauria succeït el mateix, sempre segons les informacions de l’agència EFE, i els Mossos es troben en un procés d’investigació d’aquest cas, que podria estar relacionat amb el de les xarxes socials.

Concretament, un contracte que va acabar tenint un valor de més de dos milions d’euros és el que ha fet saltar les sospites de la policia. Malgrat que no ha transcendit el nom de l’empresa, els Mossos han detectat que va ser trossejat en factures de poc menys de 200.000 euros. Cal recordar que durant els pròxims dies sortirà a la llum l’auditoria que la nova junta directiva, liderada per Joan Laporta, ha encarregat, la qual podria donar més detalls sobre aquests fets.

Més informació

Nou comentari