Món Esport
Koeman es desfà en elogis cap a Messi i Pedri
  • CA

L’entrenador del primer equip masculí del Barça, Ronald Koeman, ha atès els mitjans de comunicació del club i ha parlat d’alguns noms propis. Ha donat per feta la renovació de Leo Messi i ha parlat meravelles de l’argentí. Ha lloat el seu paper a la Copa Amèrica, liderant la selecció albiceleste al triomf, i ha considerat que, a causa d’això, “és el màxim favorit per guanyar la Pilota d’Or”.

Sobre el paper d’altres futbolistes en les competicions internacionals de seleccions, Koeman s’ha desfet en elogis cap a Pedri González, qui ha estat la brúixola de La Roja amb només 18 anys, portant els de Luis Enriquie fins a les semifinals. “La seva maduresa és impressionant. És un noi fenomenal, molt honrat i tranquil. És tot un exemple de professionalitat. Tenim grans expectatives dipositades en ell i té tota la nostra confiança”, ha assegurat.

Respecte a les arribades de futbolistes que el club ha pogut executar fins al dia d’avui en aquest mercat d’estiu –Kun Agüero, Eric García, Emerson Royal i Memphis Depay-, Koeman afirma que “hem fitxat bé fins al moment”. De l’argentí ha valorat la seva “experiència” i el seu “perill a l’interior de l’àrea”, del català ha dit que “ens aportarà molt darrere”, sobre Memphis ha destacat la bona química que té amb ell des que van coincidir a la selecció neerlandesa i respecte a Emerson ha subratllat la seva convocatòria amb el Brasil.



Més notícies
Ansu Fati, entre els dubtes i l’esperança
Notícia: Ansu Fati, entre els dubtes i l’esperança
Comparteix
El davanter blaugrana es troba a la fase final de la seva recuperació
Renato Sanches, amb la selecció portugesa | Europa Press
Apareix un nou nom a la llista de fitxatges del Barça
Notícia: Apareix un nou nom a la llista de fitxatges del Barça
Comparteix
El migcampista portuguès Renato Sanches interessa al club blaugrana, segons el diari As

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa