Món Esport
Ansu Fati, entre els dubtes i l’esperança
  • CA

El davanter blaugrana Ansu Fati es troba a la recta final de la seva recuperació. Aquesta és una frase que els culers esperen des de principis de novembre del 2020, quan el futbolista de la Masia es va trencar el menisc i, una lesió que havia de durar uns quatre mesos, s’ha allargat fins als nou. Ha recaigut en moltes ocasions, li ha costat molt fer net i ha passat pel quiròfan fins a quatre vegades.

Ara bé, el seu objectiu després de la darrera operació era poder estar recuperat de cara a la pretemporada del Barça i això s’està complint a mitges. Malgrat que encara no s’entrena amb el grup i no toca pilota, ja no hi ha hagut cap nova complicació després de la darrera intervenció quirúrgica i, quan encara queda un mes per l’inici de la Lliga, si bé és molt difícil que pugui estar disponible per al primer partit, sí que podria ser-hi poques setmanes més endavant.

No obstant això, després d’una lesió tan greu com aquesta apareixen molts dubtes. El primer és si això tornarà a passar, si tornarà a caure durant tant temps. Un cop es recuperi, cada molèstia que tingui serà preocupant i una recaiguda de gravetat ja seria gairebé definitiva per la seva carrera. D’altra banda, també és incert el seu rendiment un cop torni a jugar, ja que la seva prometedora projecció es va veure interrompuda de cop.

Tot i això, si es compleixen els bons pronòstics, el Barça estarà incorporant un dels millors davanters d’Europa. Malgrat la seva joventut, el jove extrem va ser capaç de carregar el pes de l’equip durant els primers partits de la temporada passada. Amb un Leo Messi com el del 2021, poden formar una parella amb la qual ara mateix no es pot comptar, però que si s’acaba donant està cridada a millorar el rendiment de l’equip de la temporada passada.



Més notícies
Renato Sanches, amb la selecció portugesa | Europa Press
Apareix un nou nom a la llista de fitxatges del Barça
Notícia: Apareix un nou nom a la llista de fitxatges del Barça
Comparteix
El migcampista portuguès Renato Sanches interessa al club blaugrana, segons el diari As
El Barça jugarà un amistós a Àustria després de la problemàtica amb Israel
Notícia: El Barça jugarà un amistós a Àustria després de la problemàtica amb Israel
Comparteix
El Red Bull Salzburg serà el quart rival dels blaugranes a la pretemporada

Comentaris

  1. Icona del comentari de: El Barça un cau de inadaptats que no aprenen la llengua de Catalunya a juliol 18, 2021 | 20:55
    El Barça un cau de inadaptats que no aprenen la llengua de Catalunya juliol 18, 2021 | 20:55
    En Sulfati aquest ja està aprenent català ? Ho pregunto perquè el Barça, d'inadaptats que no parlen la llengua del país, n'està farcit. Mentre es recupera, el senyor Sulfati podria seguir un curs a distància del Consorci per a la Normalització Lingüística

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa