Món Esport
Apareix un nou nom a la llista de fitxatges del Barça
  • CA

El Barça continua treballant en el mercat de fitxatges d’estiu i busca noves incorporacions, malgrat que la rebaixa salarial i la renovació de Leo Messi siguin més urgents. Durant les últimes hores, segons informa el diari As, ha entrat un nou nom amb molta força a la llista de desitjats de la direcció esportiva del club.

Es tracta del migcampista portuguès de 23 anys Renato Sanches. L’estiu del 2016 va esclatar, liderant la seva selecció al triomf de l’Eurocopa i aconseguint el Golden Boy. El Bayern de Munic va pagar una fortuna per ell, però no va funcionar. No ha estat fins a aquesta darrera temporada, al Lille, quan ha recuperat el seu gran estat de forma. Ha aconseguit la Ligue 1 amb el conjunt francès i ha estat el jugador més destacat de la selecció portugesa a l’Eurocopa d’enguany.

El representant de Sanches és Jorge Mendes, qui està en contacte constant amb el Barça i l’ha ofert. El Lille també té problemes de massa salarial i estan interessats en desprendre’s del migcampista portuguès, ja que cobra una de les fitxes més elevades. El format de traspàs seria a través d’una cessió amb compra obligatòria.



Més notícies
El Barça jugarà un amistós a Àustria després de la problemàtica amb Israel
Notícia: El Barça jugarà un amistós a Àustria després de la problemàtica amb Israel
Comparteix
El Red Bull Salzburg serà el quart rival dels blaugranes a la pretemporada
Monchu, durant el seu debut amb el primer equip | FC Barcelona
El Barça anuncia el vuitè adéu en aquest mercat de fitxatges
Notícia: El Barça anuncia el vuitè adéu en aquest mercat de fitxatges
Comparteix
El futbolista de la Masia Monchu marxa traspassat al Granada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa