Món Esport
El Barça jugarà un amistós a Àustria després de la problemàtica amb Israel
  • CA

Fa pocs dies el Barça va anunciar que l’equip dirigit per Ronald Koeman disputaria un tercer amistós, aquest a Alemanya, contra l’Stuttgart, després d’haver comunicat anteriorment dos partits més de pretemporada contra el Gimnàstic de Tarragona i el Girona. Els culers aprofitaran per fer una estada a Alemanya entre finals de juliol i principis d’agost i, segons informen diversos mitjans de comunicació, hi haurà un amistós més contra el Red Bull Salzburg austríac just al final d’aquest stage.

Aquest serà el quart partit de pretemporada dels blaugranes, el qual, en un inici s’havia de jugar a Israel. El club havia arribat a un acord amb el Beirat per disputar un amistós, però el conflicte que s’està generant al país de l’Orient Mitjà a causa del seu enfrontament amb la Federació Palestina de Futbol ha fet recular el Barça. L’entitat blaugrana considera que la seva imatge podria quedar ressentida després d’un partit com aquest.

Més enllà d’aquests quatre partits que ja estan quedant ben definits, els blaugranes encara n’haurien de disputar dos més en aquesta pretemporada. Per una banda hi haurà el Trofeu Joan Gamper contra la Juventus, rival que encara no ha estat confirmat de forma oficial, i un amistós més contra el Manchester City de Pep Guardiola, en homenatge a Juan Carlos Unzué i amb finalitats solidàries per lluitar contra l’ELA. Aquest darrer duel podria tenir lloc en algun altre moment posterior a la pretemporada.



Més notícies
Monchu, durant el seu debut amb el primer equip | FC Barcelona
El Barça anuncia el vuitè adéu en aquest mercat de fitxatges
Notícia: El Barça anuncia el vuitè adéu en aquest mercat de fitxatges
Comparteix
El futbolista de la Masia Monchu marxa traspassat al Granada
El Barça, durant un entrenament de pretemporada | FC Barcelona
Nou positiu per coronavirus al Barça
Notícia: Nou positiu per coronavirus al Barça
Comparteix
El futbolista del filial que feia la pretemporada amb el primer equip, Kays Ruiz, ja ha estat aïllat

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JMMR a juliol 17, 2021 | 20:54
    JMMR juliol 17, 2021 | 20:54
    Anar a un país de filonazis està molt bé!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa