Món Esport
La renovació de Messi, més a prop que mai
  • CA

L’empat a un gol al Parc dels Prínceps contra el PSG ha estat l’eliminació més dolça de la història dels blaugrana a la Champions. Malgrat quedar fora dels quarts de final d’aquesta competició europea per primera vegada des del 2007, les sensacions no són gens negatives, ans al contrari, els culers han demostrat que poden tornar a competir a Europa i fora de casa, cosa que no passava des de feia anys.

Un dels grans protagonistes del partit, com sempre, ha estat Leo Messi. L’argentí ha marcat un dels millors gols de la seva carrera a la primera meitat, però poc després ha errat un penal que hauria posat el Barça de ple a la lluita per la remuntada. La seva reacció després de fallar el llançament, aturat per Keylor Navas, ha estat molt significativa. S’ha emprenyat com mai amb ell mateix i això ja ha estat analitzat per molta gent com un gest de compromís amb l’equip.

És per això que, en un clima en el qual es comença a parlar des de fa dies de la renovació de Messi, sobretot des que Joan Laporta ha recuperat la presidència del Barça, les paraules de Ronald Koeman després del partit han estat molt rellevants. “Crec que el Leo veu que aquest equip va a més”, ha repetit l’entrenador blaugrana en dues ocasions, i fins i tot ha arribat a assegurar que això és un “argument” a favor de la seva renovació.

Canvi d’actitud

El capità del Barça ja fa dies que ha recuperat el somriure. Des que Koeman ha trobat la tecla adequada per fer funcionar l’equip, Messi torna a estar molt còmode i està jugant a un nivell superior al de la temporada passada. La remuntada contra el Sevilla va acabar de culminar aquest punt d’inflexió.

El seu compromís amb el club es va posar de manifest el dia de les eleccions, quan va anar a votar. Ho va fer per primera vegada a la seva carrera i el gest va ser molt significatiu: si escull un candidat és que creu que hi ha algú que encara pot salvar el Barça. A més a més, el mateix Laporta va assegurar que l’havia felicitat per la victòria electoral i el mateix president ho va llegir com que “vol renovar amb el Barça”.

Pel que fa a Laporta, més enllà de la seva relació d’amistat amb Messi, els cants de sirena que li ha anat dedicant durant tota la campanya electoral s’estan començant a traduir en fets. Ha acompanyat l’equip a París per intentar la remuntada, s’ha mostrat molt més proper que Bartomeu i, sobretot, un dels primers rumors de fitxatges que han començat a circular ha estat la possible arribada del Kun Agüero al Barça, íntim amic de Leo Messi.

Cap conversa amb el PSG

Segons ha informat la Cadena SER, el pare de Leo Messi s’havia de trobar amb els màxims dirigents del PSG en una reunió a la casa de Julio Iglesias a Punta Cana. Tanmateix, després de la victòria electoral de Laporta aquesta trobada s’hauria cancel·lat, ja que, sempre segons l’emissora de ràdio, “primer s’escoltarà el Barça”. Si l’advocat barceloní no hagués guanyat les eleccions, això no hauria passat, diu la SER. Ara bé, també s’hauria dit que Messi vol acabar la seva trajectòria a Miami, a la Lliga dels Estats Units.



Més notícies
Messi i Pedri celebren un gol | FC Barcelona
L’eliminació més dolça (1-1)
Notícia: L’eliminació més dolça (1-1)
Comparteix
El Barça empata al Parc dels Prínceps en un partit on han merescut molt més
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman: “Tothom qui sigui del Barça pot estar orgullós de l’equip”
Notícia: Koeman: “Tothom qui sigui del Barça pot estar orgullós de l’equip”
Comparteix
La roda de premsa del tècnic blaugrana després del partit contra el PSG

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa