Món Esport
Koeman: “Tothom qui sigui del Barça pot estar orgullós de l’equip”
  • CA

Ronald Koeman ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa després de l’empat del Barça contra el PSG que ha suposat l’eliminació dels blaugrana dels vuitens de final de la Champions. El partit del conjunt dirigit pel tècnic neerlandès ha estat excels i, malgrat que s’han quedat a tres gols de la gesta, han tingut moltíssimes oportunitats per aconseguir-ho. És per això que Koeman ha considerat que “mereixíem molt més, com a mínim la victòria”.

Les paraules de l’entrenador del Barça han estat totes de felicitació cap als seus futbolistes. “Estic molt content amb l’equip”, ha manifestat en roda de premsa. També ha assegurat que “tothom qui sigui del Barça pot estar satisfet amb el paper que hem fet” i dins d’aquest sac ha posat el nou president, Joan Laporta.

A més a més, Koeman ha utilitzat l’argument del partit contra el PSG per seduir Leo Messi. “Crec que ha vist que aquest equip va a més”, ha afirmat. En aquest sentit, el tècnic neerlandès del Barça considera que, després d’una nit com aquesta, la renovació de l’argentí està més a prop que mai.



Més notícies
L'aturada de Navas a Dest que podria haver canviat el partit | FC Barcelona
Si només n’haguessin fet dos més
Notícia: Si només n’haguessin fet dos més
Comparteix
Sense comptar el penal, el Barça ha xutat nou vegades a porteria i vint-i-una en total
Messi i Pedri celebren un gol | FC Barcelona
L’eliminació més dolça (1-1)
Notícia: L’eliminació més dolça (1-1)
Comparteix
El Barça empata al Parc dels Prínceps en un partit on han merescut molt més

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa