El Futbol Club Barcelona ha detallat com es durà a terme el referèndum sobre l’Espai Barça, el qual va ser anunciat pel president Joan Laporta a la darrera Assemblea de Socis Compromissaris. La votació tindrà lloc el pròxim diumenge 19 de desembre d’aquest mateix any i, per primera vegada a la història del club, es farà de forma telemàtica. D’aquesta manera es vol facilitar la participació i aconseguir que tothom tingui dret a vot, visqui on visqui. L’únic que necessitaran els socis és accés a Internet i un dispositiu per entrar-hi, sigui un mòbil, un ordinador o una tauleta, i dirigir-se a la pàgina web del club.

El Barça també ha comunicat quina serà la pregunta, la qual és força llarga per no deixar cap marge al dubte. Concretament serà la següent: “Ratifica la decisió de l’Assemblea de Compromissaris d’autoritzar la Junta Directiva perquè realitzi les actuacions necessàries per aconseguir finançament per al projecte Espai Barça per un import que no superi els 1.500 milions d’euros?”. La resposta serà binària, és a dir, només es podrà respondre amb un o un no, tot i que els socis també tindran l’opció de votar en blanc.

Cal tenir en compte que no tots els socis podran votar, sinó que l’accés al referèndum només estarà disponible per a aquells que siguin majors de divuit anys. A més a més, tampoc no podran estar legalment incapacitats i hauran de tenir una antiguitat de mínim un any amb el carnet. És important que aquells que siguin socis del Futbol Club Barcelona consultin el cens electoral, el qual estarà disponible a la pàgina web del Barça entre el 3 i el 7 de desembre, tot i que l’entitat blaugrana també ha habilitat l’Oficina d’Atenció al Barcelonista perquè es pugui fer de forma presencial en casos excepcionals.Més notícies
Mateu Alemany, director de l'Àrea de Futbol del Barça | Europa Press

Mateu Alemany viatja a Manchester per portar jugadors a Barcelona

Notícia: Mateu Alemany viatja a Manchester per portar jugadors a Barcelona
Comparteix
El director de l'Àrea de Futbol del Barça hauria parlat tant amb el City com amb el United
Notícia: Mateu Alemany viatja a Manchester per portar jugadors a Barcelona - Mobile
Abde, durant un entrenament | FC Barcelona

Xavi torna a confiar en la Masia en la seva convocatòria

Notícia: Xavi torna a confiar en la Masia en la seva convocatòria
Comparteix
Abde i Ilias tornen a la llista després que no ho poguessin fer en el partit de Champions contra el Benfica
Notícia: Xavi torna a confiar en la Masia en la seva convocatòria - Mobile

Nou comentari

Comparteix