Món Esport
Xavi torna a confiar en la Masia en la seva convocatòria
  • CA

El tècnic egarenc del Futbol Club Barcelona, Xavi Hernández, ha donat a conèixer la llista de convocats per al partit de Lliga contra el Vila-real a l’Estadi de la Ceràmica. No hi ha grans novetats entre els jugadors que hi figuren, si bé tornen els dos futbolistes del filial Abde Ezzalzouli i Ilias Akhomach. Ambdós extrems, van deixar grans sensacions al derbi contra l’Espanyol de la jornada passada, però no van poder ser al duel contra el Benfica de la UEFA Champions League. Abde no havia estat inscrit a temps i Ilias havia rebut una sanció a la Youth League que el deixava fora de qualsevol competició europea que volgués jugar durant un partit.

Xavi convoca aquests dos futbolistes per reforçar la posició de l’extrem. Hi ha molt pocs jugadors que puguin ocupar aquesta demarcació a la plantilla actual i alguns d’ells estan lesionats, com és el cas d’Ansu Fati, o estan tocats físicament, com passa amb Ousmane Dembélé. El davanter francès ha pogut tornar a entrar a la convocatòria, però encara no està llest per disputar els noranta minuts. Més enllà d’ells dos, Xavi continua tenint baixes molt sensibles, com la de Pedri González, qui no podria tornar fins al 2022 segons han apuntat alguns mitjans de comunicació, el Kun Agüero, qui està pendent de saber si podrà seguir jugant o s’haurà de retirar pels seus problemes de cor, Martin Braithwaite, lesionat de llarga durada, i Sergi Roberto, qui hauria de tornar aviat.

A més a més, Xavi ha reforçat l’equip amb altres futbolistes del filial, els quals ja són molt habituals. Tornen a ser-hi Pablo Gavi i Nico González, que seran titulars amb gairebé total seguretat, però aquest cop hi ha la novetat del porter suplent Arnau Tenas, que en aquest cas ocupa l’habitual lloc d’Iñaki Peña.

La llista de Xavi per viatjar a Vila-real

Ter Stegen, Dest, Piqué, Araujo, Busquets, Riqui Puig, Dembélé, Memphis, Demir, Neto, Coutinho, Lenglet, Luuk, Jordi Alba, Frenkie, Mingueza, Umtiti, Eric Garcia, Arnau Tenas, Nico, Gavi, Abde i Ilias.

Imagen


Més notícies
Xavi Hernández, a la banqueta del Camp Nou | Europa Press
Classe magistral de Xavi per explicar el principal problema del Barça
Notícia: Classe magistral de Xavi per explicar el principal problema del Barça
Comparteix
"Més que falta de gol, és falta d'atreviment per fer l'última passada", ha detallat en roda de premsa
Laporta i Koeman, en arxiu | Europa Press
La milionada que el Barça li haurà de pagar a Koeman abans del 2022
Notícia: La milionada que el Barça li haurà de pagar a Koeman abans del 2022
Comparteix
El club blaugrana s'ha compromès a abonar-li el contracte de forma íntegra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa