Món Esport
Mateu Alemany viatja a Manchester per portar jugadors a Barcelona
  • CA

Mateu Alemany, director de l’Àrea de Futbol del Barça, ha viatjat a la ciutat anglesa de Manchester per negociar l’arribada de diversos jugadors al club blaugrana, segons ha informat Ràdio Barcelona. Un dels escollits des de fa temps és Raheem Sterling, del City, un jugador amb molta qualitat i potencial, que juga d’extrem i que tindria molt protagonisme al conjunt de Xavi Hernández. El problema que ha sorgit amb aquest futbolista és que el Barça estaria interessat en una cessió, mentre que els citizens hi volen adjuntar una opció de compra obligatòria o un traspàs directament. Alemany ha d’estudiar si hi ha alguna possibilitat de tancar aquesta operació amb el marge tan limitat que té l’entitat culer. Amb el City també hauria parlat d’una possible arribada de Ferran Torres.

D’altra banda, Alemany també es reunirà, segons Ràdio Barcelona, amb els agents de Dani Olmo a la ciutat de Manchester, malgrat que ell jugui al Red Bull Leipzig. De la mateixa que passa amb Sterling, el Barça fa temps que està interessat en el seu fitxatge i aquest estiu va estar a punt de venir a Barcelona en l’últim sospir del mercat de fitxatges. Tanmateix, no hi va haver acord entre blaugranes i alemanys i aquest cop caldrà saber si es pot avançar més en les negociacions o si tornen a quedar entorpides.

Finalment, un altre nom que hi ha damunt la taula és el del davanter centre uruguaià Edinson Cavani. Malgrat la seva veterania, el Barça necessita gol desesperadament i l’ariet del Manchester United pot garantir això. Des de l’arribada de Cristiano Ronaldo, Cavani ha perdut molt protagonisme amb els red devils i estaria interessat en sortir. Alemany també podria anar a les oficines del club anglès durant els pròxims dies, tot i que l’operació s’espera complicada com amb totes les altres a causa de la situació econòmica del Barça.



Més notícies
Abde, durant un entrenament | FC Barcelona
Xavi torna a confiar en la Masia en la seva convocatòria
Notícia: Xavi torna a confiar en la Masia en la seva convocatòria
Comparteix
Abde i Ilias tornen a la llista després que no ho poguessin fer en el partit de Champions contra el Benfica
Xavi Hernández, a la banqueta del Camp Nou | Europa Press
Classe magistral de Xavi per explicar el principal problema del Barça
Notícia: Classe magistral de Xavi per explicar el principal problema del Barça
Comparteix
"Més que falta de gol, és falta d'atreviment per fer l'última passada", ha detallat en roda de premsa

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Messi a novembre 27, 2021 | 15:38
    Messi novembre 27, 2021 | 15:38
    En M Alemany va a Manchester a demanar opinió de l'assessor d'en J Laporta. Aquest, en Laporta, està fent la mateixa politica dels altres ex-presidents, és a dir anar fent fitxatges fins què algun sigui aprofitable. No se li demanava a R Koeman fer una temporada amb resultats amb la plantilla que hi havia?. En Laporta fotarà un deficit què farà que el club s'hagi de fer S.A.. Llavors dirà que la culpa és d'en Bartomeu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa