Món Esport
Marxa un nou càrrec de molta responsabilitat del Barça

Ramon Ramírez, qui fins ara era director de Patrimoni del Futbol Club Barcelona i màxim responsable de l’Espai Barça, deixa el seu càrrec, segons ha avançat Esport3. Ramírez, que pertany al món de la construcció i l’enginyeria, va ser nomenat responsable del projecte més important de l’entitat blaugrana de cara al futur no fa ni un any, però el seu recorregut a la institució culer ja ha acabat. De moment continua treballant per al club, però ja no exerceix les seves funcions, així que és qüestió de temps que es faci efectiu el relleu.

Àlex Barbany, substitut de Ramon Ramírez

Esport3 també assegura que el president del Barça, Joan Laporta, ja ha trobat un substitut per a Ramírez. No ha hagut d’anar a buscar-lo fora de casa, perquè ha escollit una persona que ja es troba dins del club. Es tracta d’Àlex Barbany, directiu de l’Àrea Comercial, amb una àmplia experiència al món empresarial i immobiliari. El relleu, per tant, es durà a terme de forma ràpida i orgànica, així que no hi haurà cap daltabaix dins del club per trobar un substitut. Aquesta nova marxa d’una figura important dins de l’estructura interna de l’entitat blaugrana s’emmarca dins de totes les que s’estan produint des que es va saber que Ferran Reverter deixaria de ser el director executiu del Barça i tota la polèmica que es va generar posteriorment.

El tercer responsable de l’Espai Barça en menys d’un any

Cal tenir en compte que Barbany serà el tercer màxim responsable de l’Espai Barça en menys d’un any. El president Joan Laporta, quan va entrar al club el mes de març de 2021, va acomiadar l’encarregat de gestionar aquest projecte de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu. Era Bill Mannarelli, que va ser destituït després de detectar diverses possibles irregularitats al voltant de l’Espai Barça. De fet, cal recordar que un dels presumptes delictes que podria haver comès l’entorn de Bartomeu consistia a fraccionar factures per esquivar controls interns i això es va donar tant en el Barçagate, com en l’Espai Barça. Després de la presentació dels resultats de l’informe forensic aquesta mena de pràctiques ja estan sota investigació de la fiscalia.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta executa dos nous acomiadaments al Barça
Notícia: Laporta executa dos nous acomiadaments al Barça
Comparteix
Segons RAC1, Juan Manuel Tabero i Xavier Mas, figures pròximes a Ferran Reverter, han estat destituïts
Bill Mannarelli ha estat acomiadat per Joan Laporta | FC Barcelona
Laporta acomiada el responsable de l’Espai Barça després dels contractes sospitosos
Notícia: Laporta acomiada el responsable de l’Espai Barça després dels contractes sospitosos
Comparteix
Bill Mannarelli també era director de l'Àrea Patrimonial del club

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a març 19, 2022 | 14:01
    Ricard març 19, 2022 | 14:01
    Ramírez, un enginyer de camins (gremi habitualment idolatrat) sembla millor perfil que Barbany, de singladura més comercial. En tot cas a Laporta se li crema tothom. Com a mínim Ramírez demostra personalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa