Laporta acomiada el responsable de l’Espai Barça després dels contractes sospitosos

Bill Mannarelli també era director de l'Àrea Patrimonial del club

Bill Mannarelli, qui fins ara era el màxim responsable de l’Espai Barça i director de l’Àrea Patrimonial del club, ha estat acomiadat per la nova junta directiva encapçalada per Joan Laporta. Aquest cessament arriba després que darrerament s’hagi conegut que en l’auditoria que s’està duent a terme a l’entitat blaugrana s’han descobert contractes sospitosos que buscaven, presumptament, esquivar els controls interns del club.

D’aquesta manera, Laporta continua amb la purga d’alguns noms destacats o de persones importants en la junta anterior, la de Josep Maria Bartomeu. Els dos detinguts pel Barçagate que quedaven al club quan es van celebrar les eleccions, Òscar Grau i Román Gómez Ponti, ja van ser acomiadats i es preveu que quan acabi la temporada se cessin altres figures rellevants del Barça de Bartomeu.

Més informació

Comentaris

    Gol Nord II*II Maig 10, 2021 7:53 pm
    Al primer que caldria cessar és aquest paquetot holandès que, de gras que està, quan corre una mica en els entrenaments no pot dir ni fava. Un altre aprofitat que es va arrecerar en la junta de lladregots mafiosos espanyolers de l'excamioner hereu del corrupte Rosell. Un paio que, quan va entrenar el València, una mica més i el fa baixar a segona divisió. Que fitxin un 'mister' amb cara i ulls, un esportista preparat que aixequi l'equip i li injecti moral i tècnica. I la vaca holandesa que torni a Zaandam, a cuidar algun camp municipal.
    cullé Maig 11, 2021 8:09 am
    En Laporta li ha obert la porta.

Nou comentari