Món Esport
El Barça anuncia la marxa de Ramon Planes
  • CA

El Futbol Club Barcelona ha anunciat la rescissió del contracte del fins ara secretari tècnic de l’entitat blaugrana, Ramon Planes, en un comunicat en el qual s’especifica que ha estat “per petició” seva. Planes s’hauria pogut mantenir lligat al Barça fins al juny del 2022, però ara fa uns dies ja va comunicar al club la seva voluntat de marxar a través del director de l’Àrea de Futbol, Mateu Alemany, i el president Joan Laporta ha acabat aprovant l’operació. El Barça també ha emès un missatge d’agraïment pel “compromís, professionalitat i aportació” de Planes.

Cal recordar que Planes es va convertir en secretari tècnic del Barça l’agost del 2020, poc després de la desfeta a Lisboa contra el Bayern de Munic als vuitens de final de la UEFA Champions League de la temporada 2019-2020. En aquell moment Éric Abidal va abandonar el càrrec i es va convertir en una de les poques víctimes d’aquella tragèdia, a la vegada que l’exentrenador Quique Setién, el seu equip tècnic i alguns futbolistes com Luis Suárez o Ivan Rakitic. Planes va ser el darrer secretari tècnic de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu, després d’acumular-ne moltíssims en pocs anys. Concretament van ser Andoni Zubizarreta, Pep Segura, Robert Fernández i els mateixos Éric Abidal i Ramon Planes.

El Barça no ha notificat qui serà el substitut de Planes, però el càrrec de facto de secretari tècnic l’està assumint Mateu Alemany des de fa temps i s’espera que segueixi sent així. A la vegada, el nom de Jordi Cruyff també ha sonat per poder reemplaçar-lo. Una altra opció seria deixar el càrrec buit i donar-li més poders a Xavi Hernández, ja que la configuració de la plantilla és un dels aspectes que de ben segur interessen i molt al tècnic egarenc.



Més notícies
Éric i Hayet Abidal, amb la seva família | FC Barcelona
La dona d’Abidal, principal sospitosa de l’atac a Hamraoui
Notícia: La dona d’Abidal, principal sospitosa de l’atac a Hamraoui
Comparteix
Hayet Abidal hauria contractat uns sicaris per venjar-se d'una suposada relació amorosa del seu marit amb la futbolista
Messi somriu durant el seu comiat amb el Barça | Europa Press
El greu error a la web de Messi que encara el vincula amb el Barça
Notícia: El greu error a la web de Messi que encara el vincula amb el Barça
Comparteix
La descripció de la seva pàgina oficial parla d'ell com a jugador del Futbol Club Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa