Món Esport
Quan i on veure el Granada – Barça
  • CA

El Barça ha començat el 2022 aconseguint dues victòries a domicili. Per tant, els blaugranes ja han igualat el nombre de triomfs fora de casa que havien aconseguit aquesta temporada abans de Nadal. L’equip de Xavi Hernández vol seguir en línia ascendent i el seu pròxim repte tindrà lloc al camp del Granada. Els culers podrien acabar la jornada en zona Champions si guanyen en terres andaluses i l’Atlètic de Madrid o el Betis perden.

Les estadístiques recents del Barça al camp del Granada són força bones. Els culers van guanyar en dues ocasions a Los Cármenes la passada temporada. La primera d’elles va ser en Lliga Santander per un resultat de 0-4. Un mes després, els blaugranes van tornar a imposar-se per 3-5 en aquest estadi a la Copa del Rei. A més, el FC Barcelona tan sols ha perdut en dues de les seves últimes visites al Granada.

Xavi Hernàndez comptarà amb set baixes en aquest partit: Frenkie de Jong, Ronald Araujo, Ansu Fati, Pedri, Martin Braithwaite, Sergi Roberto i Ferran Torres. D’altra banda, cal tenir en compte que Dani Alves ja ha estat inscrit a la Lliga Santander i jugarà contra el Granada. Per tant, l’onze del Barça podria ser el següent: Ter Stegen; Dani Alves, Eric García, Piqué, Jordi Alba; Nico, Busquets, Gavi; Dembélé, Memphis i Ferran Jutglà.

El partit que enfrontarà el Granada Club de Futbol i el Futbol Club Barcelona, corresponent a la vintena jornada de la Lliga Santander, es disputarà avui 8 de gener a Los Cármenes a les 18:30h. Es podrà veure a través de Movistar LaLiga i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi recupera set jugadors per viatjar a Granada
Notícia: Xavi recupera set jugadors per viatjar a Granada
Comparteix
La novetat més destacada és Memphis Depay, que porta un mes sense jugar
Gerard Piqué, durant un acte de Kosmos | Europa Press
Piqué fa pública la seva nòmina per desmentir informacions al respecte
Notícia: Piqué fa pública la seva nòmina per desmentir informacions al respecte
Comparteix
El central català ha compartit una imatge on es llegeix que cobra 2.328.884€ que corresponen al 50% del seu salari

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa