Món Esport
L’últim partit sense president
  • CA

El partit del Barça d’aquest vespre, contra l’Osasuna al Sadar (21:00h / Movistar LaLiga) és probable que mai sigui recordat pel que passi sobre el terreny de joc, sinó perquè serà el darrer duel que el primer equip masculí de futbol disputarà sense president. Curiosament, Josep Maria Bartomeu va dimitr després de la derrota per 1-3 en el clàssic de l’anada de la Lliga, el 24 d’octubre de 2020, i, des del Juventus-Barça del 28, que va acabar amb victòria culer, els de Koeman han disputat fins a 33 partits sense president.

Ara bé, si els blaugrana volen que el duel no sigui recordat pel que passi sobre la gespa, hauran de fer els deures. El diumenge 7 de març, més enllà de les eleccions a la presidència del club, també es disputa el derbi madrileny i, si l’Atlètic perd, culers i merengues es posaran a dos punts del líder. Això sí, amb un partit més tots dos conjunts.

D’aquesta manera, podria ser que Koeman fes rotacions pensant en el partit del PSG del pròxim dimecres, però tampoc no arriscarà, ja que a la Lliga hi ha moltes més opcions. Els centrals seran un problema, perquè Piqué i Araujo estan lesionats i, malgrat que recupera Pjanic, el bosnià no farà oblidar les baixes molt sensibles de Sergi Roberto, Coutinho i Ansu Fati.

Així doncs, l’onze del Barça podria ser el següent: Ter Stegen; Dest, Mingueza, Lenglet, Alba; Busquets, De Jong, Pedri; Trincao, Messi, Griezmann.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman: “Noto que els aficionats que em parlen pel carrer estan contents”
Notícia: Koeman: “Noto que els aficionats que em parlen pel carrer estan contents”
Comparteix
La roda de premsa del tècnic del Barça abans del partit contra l'Osasuna
Pjanic, durant un entrenament | FC Barcelona
Pjanic, novetat a una convocatòria sense Araujo ni Piqué
Notícia: Pjanic, novetat a una convocatòria sense Araujo ni Piqué
Comparteix
El Barça viatja a Pamplona amb tres centrals

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa