Món Esport
Koeman: “Noto que els aficionats que em parlen pel carrer estan contents”
  • CA

Ronald Koeman ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al pròxim partit del Barça, contra l’Osasuna al Sadar el pròxim dissabte 6 de març a les 21:00 hores. Després de la remuntada contra el Sevilla, el tècnic neerlandès blaugrana no amaga la seva alegria i reconeix la dels aficionats: “Ja es nota pel carrer, per la gent que em parla, que els aficionats estan contents. Han pasat moments molt dolents i la sensació és que la gent torna a estar amb l’equip”.

Koeman, que encara no vol ni sentir a parlar de la Champions, no descarta tornar a jugar amb tres centrals, encara que Piqué i Araujo siguin baixa i només pugui comptar amb Lenglet, Umtiti i Mingueza: “No ens hem d’obsessionar amb el sistema. L’important és l’actitud dels jugadors. Hem millorat moltíssim sense pilota, en la pressió i la recuperació”.

El partit és totalment transcendental perquè coincideix amb el derbi madrileny. Si el Reial Madrid guanya i el Barça també, ambdós equips es quedaran a dos punts de l’Atlètic, amb un partit més, això sí. Ara bé, si els matalassers guanyen i els blaugrana perden, deixen la Lliga molt ben encarrilada. És per això que Koeman és conscient de la vitalitat de sumar els tres punts: “És un partit molt important perquè el diumenge juguen el derbi madrileny i un dels dos perdrà punts. És important guanyar demà”.



Més notícies
Pjanic, durant un entrenament | FC Barcelona
Pjanic, novetat a una convocatòria sense Araujo ni Piqué
Notícia: Pjanic, novetat a una convocatòria sense Araujo ni Piqué
Comparteix
El Barça viatja a Pamplona amb tres centrals
Messi i Griezmann celebren un gol | FC Barcelona
Osasuna-Barça: horari i TV
Notícia: Osasuna-Barça: horari i TV
Comparteix
Quan i on es podrà veure el pròxim partit del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa