Món Esport
Pjanic, novetat a una convocatòria sense Araujo ni Piqué
  • CA

Ronald Koeman ha donat a conèixer la llista de convocats per al pròxim partit del Barça, contra l’Osasuna al Sadar el pròxim dissabte 6 de març a les 21:00 hores. Miralem Pjanic s’ha recuperat de les molèsties que l’han mantingut apartat durant dues cites i podrà ajudar el seu equip en un partit molt important per als blaugrana si volen lluitar pel títol de Lliga.

Piqué, que es va lesionar durant la remuntada contra el Sevilla, i Araujo, que va recaure de la seva lesió el darrer partit de Lliga, són baixa. Koeman té una situació complicada pel que fa als centrals, ja que només té disponibles Umtiti i Lenglet del primer equip i Mingueza del filial. Sergi Roberto, Ansu Fati i Philippe Coutinho continuen sent baixa.

Qui ja compta amb la plena confiança del tècnic neerlandès del Barça és Ilaix Moriba. El jove jugador de la Masia està començant a gaudir de minuts de qualitat i podria tenir un cert protagonista en aquest duel, si Koeman aposta per donar descans a alguns titulars indiscutibles pensant en el partit contra el PSG de la setmana vinent.

La convocatòria de Ronald Koeman

Ter Stegen, Dest, Busquets, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincão, Jordi Alba, Matheus, De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Ilaix Moriba i Mingueza.



Més notícies
Messi i Griezmann celebren un gol | FC Barcelona
Osasuna-Barça: horari i TV
Notícia: Osasuna-Barça: horari i TV
Comparteix
Quan i on es podrà veure el pròxim partit del Barça
Messi, durant la final de Copa del 2012 | Europa Press
L’Athletic, rival del Barça a la final de Copa
Notícia: L’Athletic, rival del Barça a la final de Copa
Comparteix
Els bascos eliminen el Llevant a la pròrroga

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa