Món Esport
L’Athletic, rival del Barça a la final de Copa
  • CA

El Barça ja coneix el rival per a la final de la Copa del Rei de la temporada 2020-2021, que es jugarà a finals d’abril. L’Athletic Club ha vençut el Llevant a la pròrroga i s’ha convertit en el segon finalista, deixant així els valencians a un pas de fer història.

El partit ha començat molt bé per als locals, que havien aconseguit un preuat empat a un gol a San Mamés. Roger ha avançat el seu conjunt, però pocs minuts més tard Raúl García ha empatat des de la línia de penal. Els bascos ho han intentat amb insistència, però el gol no ha arribat i el partit ha anat a la pròrroga. Ja a la segona part del temps extra, Berenguer ha batut Aitor amb un xut que ha impacatat contra un company i s’ha enverinat.

D’aquesta manera, l’Athletic arriba per segona temporada consecutiva a la final de Copa. La de la temporada passada, ajornada a causa del coronavirus, es jugarà a principis d’abril, contra la Reial Societat i en menys d’un mes, els lleons en jugaran dues. Marcelino, l’entrenador dels bascos, és el vigent campió de Copa, amb la que va aconseguir el 2019, justament contra el Barça, entrenant el València.

Aquesta serà la segona final que juguen Athletic i Barça aquesta temporada. La primera va ser la de la Supercopa, que va acabar amb un 3-2 favorable als lleons, gràcies a un gol a la pròrroga de Williams. És previsible que els blaugrana tinguin ganes de revenja i la final de Copa és un escenari ideal per consumar-la. Serà la quarta vegada des del 2009 que bascos i catalans es veuen les cares al darrer partit d’aquesta competició. En les altres tres, tres victòries blaugrana.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren la classificació per a la final de Copa | Europa Press
El Barça no és el BarçaGate, el Barça és això! (3-0)
Notícia: El Barça no és el BarçaGate, el Barça és això! (3-0)
Comparteix
Els blaugrana es classifiquen per a la final de Copa amb èpica
Piqué, durant el partit contra el Sevilla | Europa Press
Piqué, baixa per un esquinç al lligament lateral intern del genoll dret
Notícia: Piqué, baixa per un esquinç al lligament lateral intern del genoll dret
Comparteix
No s'ha especificat el grau de la lesió

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa