Piqué, baixa per un esquinç al lligament lateral intern del genoll dret

No s'ha especificat el grau de la lesió

Gerard Piqué va deixar la nota negativa de la remuntada del Barça al Camp Nou, la qual, en gran part, va dependre del seu gol de cap a l’últim minut del partit que va portar l’equip a la pròrroga. Ja al temps afegit, el central blaugrana va caure lesionat i tothom temia per una recaiguda de la seva lesió, de la qual es va recuperar no fa ni un mes i l’havia tingut diverses setmanes de baixa. A Koeman no li quedaven canvis i va haver de jugar els darrers minuts coix.

Tanmateix, les primeres proves que se li han realitzat han demostrat que no es tracta de cap problema físic relacionat amb la lesió del genoll que tant i tant va preocupar a finals de novembre del 2020. Se li estan realitzant proves més a fons per descobrir l’abast de la lesió, però les primeres sensacions són bones.

Un cop ha acabat el partit, Piqué ha realitzat una piulada celebrant la remuntada. Si hagués estat molt malament físicament, podria no haver tingut els ànims d’estar actiu a les xarxes socials. A més a més, la celebració de la victòria la va fer sense cap problema físic aparent.

Posteriorment, el club ha notificat que el central català del Barça pateix un esquinç al lligament lateral intern del genoll dret. És baixa per al pròxim partit i previsiblement per a la tornada dels vuitens de final de la Champions contra el PSG, però el club no ha donat detalls del temps exacte que es perdrà.

Més informació

Nou comentari