Món Esport
Puyol embogeix amb la remuntada i posa a lloc el jugador del Sevilla que es va riure de Pedri
  • CA

La remuntada del Barça contra el Sevilla a la tornada de les semifinals de Copa del Rei al Camp Nou ha provocat l’eufòria de tot el barcelonisme. El one club man i etern capità Carles Puyol no ha amagat la seva alegria i ha estat molt actiu a les xarxes socials durant els minuts finals del partit. La seva primera piulada ha estat dedicada a la remuntada en sí. Ha celebrat el triomf i la classificació per a la final amb el següent missatge: “Gran remuntada!!! Enhorabona companys!!!”.

Poc després, Puyol ha recordat una piulada molt ofensiva de Suso, davanter del Sevilla, després del partit d’anada. El futbolista andalús va insinuar que Pedri era un ploramiques per haver reivindicat un possible penal i, de fet, les xarxes socials el van criticar moltíssim. La venjança s’ha servit amb tota la fredor del món: “Bona nit”. Aquestes són les úniques paraules que el de la Pobla de Segur ha dedicat a Suso.

Malgrat haver rebut algunes crítiques a les xarxes socials i lluny de fer-se enrere, Puyol ha respost aquells qui li han recriminat la piulada com un autèntic senyor. “Sempre s’han de respectar els companys. Pedri no mereixia això i en el futbol tot torna”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa