Món Esport
Quan i on veure la ‘final’ de la Champions del Barça
  • CA

Malgrat que només som al mes d’octubre, el primer equip masculí del Futbol Club Barcelona es troba davant del que es podria qualificar de final de la UEFA Champions League al Camp Nou. Després d’encaixar dues derrotes molt doloroses amb golejada inclosa, el conjunt dirigit per Ronald Koeman està obligat a derrotar el Dinamo de Kíev a la tercera jornada de la fase de grups si vol tenir alguna opció real de classificar-se per als vuitens de final d’aquesta competició. Si bé és cert que el Barça no aspira a guanyar el títol ni de bon tros, quedar fora de la fase d’eliminatòries seria un autèntic desastre que no es dona des de l’any 2000, si bé hem de tenir en compte que el 2003 l’equip va jugar la Copa de la UEFA.

L’inici de temporada de l’equip de Koeman no és gens esperançador, però el darrer partit dels blaugranes va obrir una petita porta a l’optimisme. Amb Ansu Fati recuperat gairebé al 100%, el futbolista guineà va liderar els culers en la remuntada i posterior triomf contra el València. La jove promesa de la Masia va estar a un nivell altíssim i també el van acompanyar adequadament Memhpis Depay i Sergiño Dest a la davantera. Ara bé, Koeman ja ha alertat que Ansu no està llest per jugar tants partits seguits, i més si tenim en compte que aquest diumenge hi ha el clàssic, i podria sortir des de la banqueta. A més a més, les baixes de Pedri González, Ronald Araujo, Ousmane Dembélé i Martin Braithwaite per lesió i d’Eric Garcia per sanció també llastren l’equip culer.

El rival que hi ha davant, però, no hauria de ser un obstacle difícil de superar pels blaugranes. El Dinamo de Kíev només suma un punt a la Champions i encara no ha marcat cap gol, de la mateixa manera que li passa al Barça. És per això que amb Memphis Depay i Philippe Coutinho a la davantera, juntament amb Frenkie de Jong i Gavi al mig del camp, els de Koeman haurien de tenir arguments de sobres per vèncer el duel. A més a més, l’aportació des de la banqueta del Kun Agüero o del mateix Ansu Fati, si no és titular, també pot ser clau. Per tot això, l’onze del Barça podria ser el següent: Ter Stegen; Sergi Roberto, Gerard Piqué, Clément Lenglet, Jordi Alba; Sergio Busquets, Frenkie de Jong, Pablo Gavi; Sergiño Dest, Memphis Depay, Philippe Coutinho.

El partit que enfrontarà el Futbol Club Barcelona i el Dinamo de Kíev, corresponent a la tercera jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League, es disputarà avui 20 d’octubre al Camp Nou a les 18:45h. A Catalunya es podrà veure a través de Movistar Liga de Campeones i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Messi es converteix en el gran protagonista de la nit de Champions
Notícia: Messi es converteix en el gran protagonista de la nit de Champions
Comparteix
El futbolista argentí del PSG ha marcat el seu primer doblet per donar el triomf a l'equip francès
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
El problema central de Koeman que no acaba mai
Notícia: El problema central de Koeman que no acaba mai
Comparteix
El tècnic neerlandès torna a tenir baixes a l'eix de la defensa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa