Món Esport
El problema central de Koeman que no acaba mai
  • CA

Ronald Koeman, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha fet pública la llista de convocats per al pròxim partit del Barça. Serà el duel de la fase de grups de la UEFA Champions League contra el Dinamo de Kíev, en el qual els blaugranes estan obligats a guanyar si volen mantenir opcions de classificar-se per als vuitens de final. El mateix Koeman ha assegurat que si no es venç aquest enfrontament, els culers ja poden anar dient adéu a la possibilitat d’arribar a la següent fase de la Lliga de Campions.

Tanmateix, el tècnic neerlandès tindrà un problema força rellevant per a aquest partit, el qual es repeteix com un déjà-vu des que va arribar ara fa més d’un any a la banqueta del Camp Nou: el problema central o problema dels centrals. Novament, i malgrat haver reforçat aquesta posició durant el mercat de fitxatges, Koeman haurà d’utilitzar algun futbolista a l’eix de la defensa que no sigui de la seva preferència. Amb Ronald Araujo lesionat i Eric Garcia sancionat, Clément Lenglet, Samuel Umtiti o Òscar Mingueza hauran de fer parella amb Gerard Piqué. Els dos primers no satisfan Koeman pel seu rendiment, mentre que al tercer el prefereix com a lateral.

A més a més, tampoc no podrà comptar amb els lesionats Pedri González, Ousmane Dembélé i Martin Braithwaite. Entren, doncs, a la convocatòria futbolistes del filial. Són els ja habituals Yusuf Demir, Iñaki Peña, Nico González, Pablo Gavi i Alejandro Balde.

La llista de Koeman per rebre el Dinamo de Kíev

Ter Stegen, Sergiño Dest, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Riqui Puig, Memphis Depay, Ansu Fati, Yusuf Demir, Neto, Philippe Coutinho, Clément Lenglet, Luuk De Jong, Jordi Alba, Kun Agüero, Sergi Roberto, Frenkie De Jong, Óscar Mingueza, Samuel Umtiti, Iñaki Peña, Nico González, Gavi i Alejandro Balde

Imagen


Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman demana que els culers no es facin il·lusions amb la Champions
Notícia: Koeman demana que els culers no es facin il·lusions amb la Champions
Comparteix
"No se'ns pot exigir guanyar-la, perquè hi ha molts equips superiors", ha assegurat
El Kun Agüero, al Camp Nou | Europa Press
Agüero, sorprès per la rebuda de l’afició del Barça
Notícia: Agüero, sorprès per la rebuda de l’afició del Barça
Comparteix
"Ara he de demostrar sobre el terreny de joc que mereixo l'afecte que he rebut", ha explicat

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a octubre 19, 2021 | 17:59
    No volem inadaptats a Can Barça octubre 19, 2021 | 17:59
    El problema més gran de Koeman que també és un problema del Barça és el de ser un inadaptat incapaç d'aprendre la llengua del país on viu. El senyor Laporta hauria de matricular-lo en un curs de llengua catalana del Consorci per a la Normalització Lingüística. Potser millor una puntada de peu al cul i que foti el camp a Madrid

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa