Món Esport
Agüero, sorprès per la rebuda de l’afició del Barça
  • CA

El Kun Agüero, davanter argentí del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa durant la prèvia del partit de la fase de grups de la UEFA Champions League contra el Dinamo de Kíev al Camp Nou. Els blaugranes estan obligadíssims a guanyar aquest duel si volen tenir alguna opció de classificar-se per als vuitens de final. En els dos primers enfrontaments, contra el Bayern de Munic i el Benfica de Lisboa, van acabar en golejada contrària als culers i d’aquesta manera s’han situat últims a la lligueta del Grup E.

Agüero ha reconegut la importància d’aquest partit contra el Dinamo de Kíev i ha sentenciat que “si no guanyem, estem pràcticament fora”. De la mateixa manera que han fet el tècnic Ronald Koeman i el president Joan Laporta, ha reivindicat la presència del públic al Camp Nou, ara que ja no hi ha restriccions d’aforament. De fet, en el seu debut, en un estadi en el qual no hi havia ni la meitat dels aficionats que hi podia haver, Agüero es va veure sorprès per la rebuda de la gent que sí que hi va ser: “Estic molt agraït per l’afecte i ara em toca demostrar sobre el terreny de joc que m’ho mereixo”.

El davanter argentí també ha explicat que ja té ganes de poder ser titular, tot i que en aquest duel de Champions encara serà massa d’hora per poder-lo veure a l’onze inicial. Tot i això, ha deixat clar que està treballant molt dur per poder-ho aconseguir: “Quan fas les coses bé, tens més oportunitats de ser titular”. Finalment, ha parlat meravelles d’Ansu Fati i ha assegurat que ell l’ajudarà perquè pugui triomfar: “Hem d’intentar que estigui tan còmode com sigui possible”.



Més notícies
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
El Barça desbloqueja la renovació d’Ansu Fati
Notícia: El Barça desbloqueja la renovació d’Ansu Fati
Comparteix
El futbolista guineà està a només un pas de quedar lligat amb el club fins al 2026
Bartomeu i Piqué, en arxiu | FC Barcelona
Brutals declaracions de Piqué contra Bartomeu
Notícia: Brutals declaracions de Piqué contra Bartomeu
Comparteix
"Si parlo d'ell, esclato", ha confessat al seu canal de Twitch

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a octubre 19, 2021 | 18:03
    No volem inadaptats a Can Barça octubre 19, 2021 | 18:03
    El senyor Agüero va produir alguna frase en català, no tinc clar si verbalment o per escrit. En qualsevol cas, el senyor Laporta li hauria d'aconsellar de seguir un curs de llengua catalana del consorci per a la Normalització Lingüística i així evitaria ser un inadaptat com ho va ser en Messi, un paio que va viure més anys a Catalunya que al seu país

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa