Món Esport
Una victòria que certifiqui el canvi de tendència
  • CA

El principi del final. El Barça saltarà avui a les nou del vespre a una gespa que sempre li ha estat difícil, la de Donostia, coneixedor del resultat del partit de l’Atlètic de Madrid. Els matalassers reben a dos quarts de set a un Alabès en hores baixes, i tot fa pensar que sumaran els tres punts per treure’s el mal sabor de boca després de l’eliminació que van patir aquesta setmana en mans del Chelsea a la Champions.

Tot i això, els blaugrana arriben al duel davant la Reial Societat en el que, segurament, és el millor moment de la temporada barcelonista: amb un president a la llotja -per fi!-, amb el passi a la final de la Copa del Rei, i sense compromisos intersetmanals. De fet, els homes de Ronald Koeman no tornaran a disputar un partit fins al mes d’abril. Una circumstància que deixa entreveure que el tècnic holandès no reservarà cap bala avui al Reale Arena. Fins i tot, Araujo podria sortir d’inici.

D’altra banda, els bascos afronten el partit amb la intenció de remuntar el vol després de perdre la setmana passada per 1 a 0 a Granada. La Reial vol mantenir-se en zones de competició europea, i tornarà a tenir en Mikel Oyarzabal, que recentment ha compromès el seu futur amb el club basc, la seva principal arma ofensiva.



Més notícies
Els vincles entre el Barça, el catalanisme i l’independentisme (1939-2021)
Notícia: Els vincles entre el Barça, el catalanisme i l’independentisme (1939-2021)
Comparteix
El club que presumeix de ser "Més que un club" té una història per acreditar-ho
Celebració de la Copa del Rei | RFEF
El Barça, el rei dels doblets
Notícia: El Barça, el rei dels doblets
Comparteix
Guanyar la Copa i la Lliga en un mateix curs s'ha aconseguit vuit cops en la història del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa